Redactia.ro
Home » Știri » O copilă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din București. Fata se află în stare gravă

O copilă de 14 ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc din București. Fata se află în stare gravă

O copilă în vârstă de 14 ani s-a aruncat luni dimineața de la etajul 4 al unui bloc situat pe bulevardul Timișoara, din București. Se pare că fata nu ar fi la prima tentativă de sinucidere.
Echipajul SMURD ajuns la locul faptei a constatat că fata nu era conștientă. Medicii au reușit, însă, să o stabilizeze pe adolescentă. Cu toate astea, ea se află într-o stare foarte gravă la acest moment. Conform informațiilor jurnaliștilor de la Antena 3, fata de 14 ani a mai încercat să se sinucidă.

Fata ar avea probleme psihice mai vechi

Tot potrivit sursei citate anterior, se pare că fata avea anumite probleme psihice. Se pregătea pentru susținerea examenului naţional de capacitate și nu era în apele ei. În momentul în care s-a aruncat de la etaj, copila era acasă împreună cu bunica ei.

Pentru moment, știrea încă este în curs de actualizare.

Reprezentanții Alianţei Române de Prevenţie a Suicidului (ARPS) oferă consiliere în situaţii de criză suicidară. Ei pot fi contactați zilnic între orele 19:00 și 7:00, la numărul de 0800 801 200. Este un număr apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea. De asemenea, reprezentanții ARPS pot fi contactați și prin email, la sos@antisuicid.ro.

O altă elevă a încercat să se sinucidă la școală

La începutul anului în curs, o tânără elevă din Târgu-Jiu a avut o tentativă de suicid în timp ce era la școală. Eleva s-a aruncat de la etaj de față cu profesoara. Fata a recurs la acest gest necugetat în momentul în care profesoara se pregătea să îi scadă nota la purtare.

Inițial, ea a avut o răbufnire la adresa colegilor și a folosit numeroase injurii la adresa lor. Ulterior, când diriginta i-a pus nota 4 la purtare, ea s-a aruncat de la etaj.

Am fost sesizaţi cu privire la faptul ca o elevă de 15 ani, din comuna Băleşti, s-ar afla pe pervazul sălii de clasă şi ameninţă că se sinucide. 

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu şi Biroului Siguranţă Şcolară s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că o elevă a sărit de pe pervazul ferestrei de la etajul I, după care a revenit în sala de clasă”, a transmis IPJ Gorj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: