Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O corporatistă și-a găsit iubirea în tramvai. Ce a pățit după jumătate de an de relație

O corporatistă și-a găsit iubirea în tramvai. Ce a pățit după jumătate de an de relație

femeie tramvai

Iubirea te lovește când te aștepți mai puțin. Cel puțin asta s-a întâmplat în cazul unei tinere de 30 de ani, în timp ce se ducea, cu tramvaiul, la serviciu. Femeia povestește cum a crezut că și-a cunoscut alesul, dar și cum a evoluat o relație cu un bărbat întâlnit în mijloacele de transport în comun.

O corporatistă și-a găsit iubirea în tramvai

Claudia călătorea cu tramvaiul când a fost prinsă fără bilet. Unul dintre controlori s-a arătat indulgent față de pățania femeii și nu i-a dat amendă. A doua zi, cei doi s-au reîntâlnit și totul a evoluat într-un mod neașteptat între ei. Femeia și-a povestit istoria pe rețelele de socializare.

„Mă numesc Claudia și am o mare problemă pe plan sentimental. Chiar nu știu ce să mă fac! Am 24 de ani și sunt, așa cum le place unora să zică, o „corporatistă” din București. În fiecare dimineață, pe la ora 8:00, iau tramvaiul spre muncă. Într-o dimineață, m-au prins controlorii fără bilet. Din fericire, unul dintre ei, mai arătos, așa, mi-a zis ca mă iartă dacă îi promit că nu se va repeta. Chiar m-am ținut de cuvânt și mi-am făcut chiar în ziua aia abonament.”, își începe Claudia povestea.

Ce s-a întâmplat între cei doi

A doua zi, cei doi s-au reîntâlnit. Fără să plănuiască, tânăra s-a îndrăgostit de bărbat și de acolo povestea lor a evoluat.

„A doua zi, același controlor mă abordează și îmi pune accidental, zice el, mâna pe fund. Vă spun sincer că m-am enervat, dar mi-a și plăcut, în același timp. Așa a început, practic, totul. După câteva săptămâni în care ne-am văzut aproape în fiecare zi în tramvai, și-a făcut curaj și m-a abordat. Mi-a zis că are 45 de ani, că e văduv și că și-a pierdut încrederea în iubire. Și că, de la moartea soției, sunt singura femeie pentru care simte ceva.
M-am speriat când am realizat că are cu 21 de ani mai mult decât mine, dar am zis că nu vârsta din buletin contează, ci omul. A urmat jumătate de an de iubire sălbatică și, în urmă cu câteva zile, ce crezi că mi-a zis: „Iubito, eu nu sunt, de fapt, văduv, ci însurat”. Mai mult, are și doi copii cu nevastă-sa. Mi-a zis că nu o mai iubește, că nu mai simte nicio atracție pentru ea și că, pentru el, ea este ca și moartă. Că va divorța, înțelegi tu. I-am zis că nu vreau să mai aud nimic de el. De atunci, mă tot sună, îmi tot trimite mesaje, dar încă nu i-am răspuns.

Nu știu ce să fac. Este adevărat că m-am cam îndrăgostit de el, poate îl și iubesc. Este atent, tandru și mă face să mă simt singura femeie din viața lui. Numai că… nu sunt.”, povestește, nefericită, femeia.