Redactia.ro
Home » Monden » O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală. Vedeta a primit un diagnostic crunt: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”

O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală. Vedeta a primit un diagnostic crunt: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”

GALERIE FOTO (7) O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală

O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală. În vara anului trecut, o celebră cântăreață cunoscută de milioane de români a fost diagnosticată cu cancer la sân. Sarah Harding, membra a trupei Girls Alound, le-a spus fanilor săi că nu știe câte luni mai are de trăit, șocându-i pe aceștia.

O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală. Vedeta a primit un diagnostic crunt: „Nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”

O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu o boală fatală. O membră a trupei Girls Alound, a făcut un anunț devastator în vara anului trecut. Sarah Harding le-a spus susținătorilor săi că, din păcate, Crăciunul din 2020 va fi, cel mai probabil, ultimul din viața ei, pentru că a fost diagnosticată cu cancer la sân foarte agresiv.

În ciuda tratamentelor de chimioterapie pe care le-a făcut în ultimele luni, cancerul i s-a extins și la coloană. În vârstă de 39 de ani, Sarah Harding și-a povestit drama în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată în Times.„În decembrie, medicul meu mi-a spus că viitorul Crăciun va fi probabil ultimul. Nu vreau un prognostic exact. Nu știu de ce ar vrea cineva asta … Confortul și lipsa de durere pe cât posibil este ceea ce contează pentru mine acum. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, oricât de lungă ar fi. Beau un pahar de vin sau două în tot timpul acestea, pentru că mă ajută să mă relaxez’, a fost dezvăluirea cântăreței.

Ultima dorință a lui Sarah

Solista trupei Girls Alound ia în considerare opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Totodată, Sarah nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna că-și va pierde podoaba capilară. Cu toate că unele persoane consideră că pierderea părului este un lucru neimportant în acest caz, artista susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul, pentru că de abia a trecut peste problema pierderii sânului. Sarah a mai spus că prioritatea ei, este să petreacă cât mai mult timp cu mama și prietenii ei înainte de a se stinge din viață. De asemenea, artista speră să organizeze o petrecere uriașă pentru a-și lua rămas-bun de la cei dragi. „Cred că ceea ce mi-aș dori cu adevărat să fac este să îi văd pe toți – toți prietenii mei, toți împreună. Pentru ultima dată. Apoi aș organiza o mare petrecere grozavă ca o modalitate de a vă mulțumi și de a-mi lua rămas bun “, a mai spus Sarah.

Vedeta își dorește să găsească bucuria în orice lucru, dându-și seama cu convingere că viața a devenit mult mai mică. Sarah Harding este recunoscătoare pentru că se trezește în fiecare zi, deși se luptă cu cancerul. Totodată, artista a menționat că și-a dat seama cât de prețioasă este viața. „Sunt recunoscătoare să mă trezesc în fiecare zi și să trăiesc cea mai bună viață, pentru că acum știu cât de prețioasă este. . . nimic nu mai este sigur„, spune vedeta.

Cu toate că este o persoană activă pe rețelele de socializare, în vara anului trecut, Sarah a preferat să nu mai posteze nimic, iar după o lungă perioadă de timp, chiar ea și-a anunțat urmăritorii că are cancer mamar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: