Redactia.ro
Home » Monden » O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu! Ce spune afaceristul despre ea

O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu! Ce spune afaceristul despre ea

GALERIE FOTO (2) O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu! Ce spune afaceristul despre ea

O cunoscută concurentă de la Survivor România a dansat de pentru celebrul milionat Cristian Țânțăreanu. Se pare că afaceristul a rămas cu o impresie foarte bună despre dansatoare.

O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu

Celebrul afacerist Cristian Țânțăreanu nu poate să nu rememoreze ziua în care o concurentă de la Survivor România 2021 l-a încântat cu talentul său. Este vorba despre Elena Marin, artistă în baletul Andreei Bălan deja de mulți ani.

O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu! Aceasta i-a pregătit un dans afaceristului pe vremea când încă nu era cunoscută în lumea televiziunii. Ea a fost sunată atunci de un prieten apropiat al afaceristului cu rugămintea de a participa la un eveniment mai intim al acestuia, la o petrecere cu multe din cunoștințele sale. Așa s-a întâmplat că, chiar de ziua sa de naștere Elena i-a oferit un dans lasciv pe care bărbatul nu are cum să-l uite.

O cunoscută concurentă de la Survivor a dansat pentru Cristian Țânțăreanu! Ce spune afaceristul despre ea

Anul acesta, Elana Marin a acceptat o nouă provocare și a mers la Survivor România unde a dat de câteva probleme la care probabil nu s-ar fi gândit. Dincolo de neînțelegeri și controverse, aceasta a reușit să își lege prietenii cu Simona Hapciuc și cu Georgiana Lupu, care au sprijinit-o în momentul în care s-a certat cu Zanni sau alți coechipieri.

Vorbele lui Zanni au rănit-o atât de tare pe dansatoare încât a izbucnit în lacrimi și a simțit nevoia sa argumenteze afirmațiile grele ale cântărețului în cadrul unui testimonial.

”Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…) Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?”, a declarat Zanni.

Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat la Survivor

În ultima vreme, echipa Faimoșilor de la Survivor se confruntă cu probleme, iar cel mai vizibil scandal are legătură cu lipsa de mâncarea. Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan a ajuns la capătul răbdării, după ce mâncarea sa este furată de câteva zile, iar în ediția anterioară s-a certat cu Alexandra Stan.

Artista s-a lăudat în fața colegilor că i-ar fi oferit porția sa de mâncare Elenei, lucru negat de dansatoare. În discuția celor două a intervenit și Sebastian Chitoșcă, fostul fotbalist de la FCSB, dar și Jador. Alexandra Stan s-a răstit la Elena, după ce aceasta a declarat că artista nu s-ar fi oferit niciodată să-i dea porția ei de mâncare.

”Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat „vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei”?, a spus Alexandra. În continuare, Elena i-a spus artistei că minte, pentru că nu i-a oferit din mâncarea ei. „Măi, nu mi-ai zic nimica. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: