Redactia.ro
Home » Monden » Scandal la Survivor România. Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat ca la ușa cortului

Scandal la Survivor România. Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat ca la ușa cortului

Scandal la Survivor România

Scandal la Survivor România. Tensiunile dintre concurenții de la Survivor România încep să iasă la suprafață, iar vorbele aruncate între aceștia sunt extrem de dure. În ediția trecută, Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat din cauza mâncării. Artista a fost luată în vizor după ce s-a lăudat că i-ar fi oferit din porția sa de mâncare Elenei.

Scandal la Survivor România. Alexandra Stan și Elena Marin s-au certat ca la ușa cortului

Scandal la Survivor România. În ultima vreme, echipa Faimoșilor de la Survivor se confruntă cu probleme, iar cel mai vizibil scandal are legătură cu lipsa de mâncarea. Elena Marin, dansatoarea Andreei Bălan a ajuns la capătul răbdării, după ce mâncarea sa este furată de câteva zile, iar în ediția anterioară s-a certat cu Alexandra Stan. Artista s-a lăudat în fața colegilor că i-ar fi oferit porția sa de mâncare Elenei, lucru negat de dansatoare. În discuția celor două a intervenit și Sebastian Chitoșcă, fostul fotbalist de la FCSB, dar și Jador. Alexandra Stan s-a răstit la ELena, după ce aceasta a declarat că artista nu s-ar fi oferit niciodată să-i dea porția ei de mâncare. „Nu ți-e rușine, măi frate, că te vede Dumnezeu? De două ori te-am întrebat „vrei să-ți dau o lingură, două, că i-am pus și Roxanei”?, a spus Alexandra. În continuare, Elena i-a spus artistei că minte, pentru că nu i-a oferit din mâncarea ei. „Măi, nu mi-ai zic nimica. Mi-ai spus să nu mai comentez și că Simona îmi dă orez„.

Ulterior, Sebastian i-a pus o întrebare dificilă Elenei, dar aceasta nu s-a abținut și și-a spus punctul de vedere.

Sebastian Chitoșcă: Tu când ai ceva în plus, la cine te duci să întrebi?
Elena: Păi nu am nimic în plus, asta-i diferența, nici măcar mâncarea care mi-a fost furată, nu e ca și cum mi se dă mie ceva în plus! Din bananele alea, din mâncarea aia, din recompensă, din tot ceea ce s-a întâmplat, mi le-am porționat eu.
Jador: Vino să îți spun ceva! Suntem flămânzi cu toții.

Cearta dintre Elena și Alexandra Stan s-a lăsat cu amenințări, după ce Zanni a pus paie pe foc, amplificând cearta dintre cele două. Zannidache a sfătuit-o pe Elena să vorbească mai frumos, pentru a fi plăcută de ceilalți, în timp ce dansatoarea i-a spus să nu o mai jignească și să aibă bun simț. „Ai făcut o ceartă și sincer te-am susținut de la început, de fiecare dată, chiar dacă toată echipa a avut de comentat de multe ori, înțelegi? Și am zis, lasă, mă. Dar se pare că ai un caracter, deci nu te supăra pe mine„, i-a spus Alexandra Stan colegei sale.

Cine a fost propus spre eliminare

După cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, disputat sâmbătă seara, a fost disputat un concurent spre eliminare. În jocul de aseară, Faimoșii au ieșit învingători, cu scorul de 10 la 6, iar pe traseu au intrat, din partea echipei roșii, Sebastian, Cătălin Moroșanu, iar din partea Războinicilor, Alin și Starlin. Punctul victoriei a fost înscris de Sebastian Chitoșca, duelul între cele două echipe fiind foarte strâns. Pe lângă imunitatea câștigată, Faimoții au intrat și în posesia unui premiu de excepție, un tort de caramel. Așadar, Alin a fost votat de echipa Războinicilor, și trimis la “mana publicului”, alăturându-se Marilenei, cea nominalizată de echipă, în primul Consiliu al săptămânii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: