Redactia.ro
Home » Știri » O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său! La ce concluzie au ajuns polițiștii

O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său! La ce concluzie au ajuns polițiștii

GALERIE FOTO (2) O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său! La ce concluzie au ajuns polițiștii

O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său! Cei care au alertat autoritățile au fost prietenii și familia. 

O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său

O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său. Femeia, în vârstă de 30 de ani este originară din Ucraina, dar locuia în Turcia. Familia și prietenii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce nu au mai putut-o contacta.

Dansatoarea a fost găsită moartă, cu mâinile legate la spate și cu o pungă de plastic pe cap. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în apartamentul ei din Turcia. Kristina Novitskaya a fost găsită moartă sâmbătă, în locuința sa din stațiunea Bodrum, de pe coasta Mării Egee. Ea murise cu câteva zile mai devreme. Ușa din față era încuiată cu cheia înăuntru, geamurile erau de asemenea fixate din interior și nu exista nici o urmă de agresiune, pe corpul victimei.

Principala ipoteză susținută de polițiști ar fi că tânăra s-a sinucis. Prietenii femeii neagă vehement faptul că ea ar fi putut fi în stare de un asemenea gest, din cauza modului în care corpul său a fost descoperit. Aceștia au descris-o pe Kristina drept o  ”iubitoare de viață” și o fire ”veselă”, cu toate acestea, au adăugat că era destul de discretă în privința vieții sale private din Turcia, unde a trăit și a lucrat ca interpretă și instructoare de dans.

O cunoscută dansatoare a fost găsită moartă în apartamentul său

”Era o persoană incredibil de amabilă, cu sufletul deschis, dulce, care nu avea să intre niciodată într-un conflict și îi ajuta mereu pe ceilalți. Era destul de secretă în privința vieții sale private. Toți cei care au cunoscut-o pe Kristina sunt profund șocați. Nu credem că s-a sinucis”, a spus o prietenă din vremea studenției, citată de Daily Mail.

Prietenii au respins rapoartele polițiștilor

Prietenii au respins rapoartele polițiștilor, în care se arată că ar fi devenit deprimată, solitară și suicidă din cauza pandemiei, susținând că sunt ”ciudate”. Ei au făcut aluzie la un asociat VIP din Turcia, dar nu au dat detalii.

”Este adevărat că nu a postat despre viața ei amoroasă pe rețelele de socializare, dar a fost întotdeauna atât de deschisă, atât de plină de viață și fericită. Este într-adevăr o versiune ciudată”, a spus un prieten. „Kristina avea familie, iar mama ei este la Kiev. Ar fi putut oricând să se întoarcă acasă. Turcia a avut o perioadă destul de plină de viață când turiștii s-au întors vara, Kristina ar fi găsit un loc de muncă. Nu cred în aceste versiuni. Cred că încearcă să acopere cineva important.”, a declarat un alt prieten.

Poliția turcă a raportat în urmă imaginilor de pe camerele de supraveghere că dansatoarea nu a mai primit vizite, în afară de livrarea de alimente, pe 31 decembrie. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă, iar ancheta este, în continuare, în plină desfășurare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: