Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistului

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistului

GALERIE FOTO (5) Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă!

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă! Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda a suferit foarte mult după moartea tatălui său. La patru ani de la dispariția acestuia, tânăra a făcut dezvăluiri șocante. Potrivit acesteia, a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă! Dezvăluiri cutremurătoare la patru ani de la moartea artistului

Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă! Interpretul de muzică populară, Aurelian Preda s-a stins din viață în urmă cu patru ani, iar moartea acestuia a îndurerat-o pe fiica sa, Anamaria Rose. Fiica lui Aurelian Preda a încercat să se sinucidă!

Tânăra avea 16 ani când artistul a murit, devenind o elevă de liceu căzută într-o depresie gravă. De patru ani, Anamaria Rose se luptă cu depresia și cu atacurile de panică, care s-au dezvoltat după moartea tatălui său. Mama sa, care locuiește în Italia, a încercat să o ajute și să meargă cu ea la diferiți specialiști, care să o trateze de depresie, dar Anamaria susține că rugăciunile sunt singurul tratament. ”Din 2016, de când tatăl meu a murit, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută. Viața mea nu a fost tocmai una ușoară după decesul tatălui meu, și am mers din rău în mai rău. Nu vreau să mă plâng sau să mă victimizez, mă consider o persoana destul de puternică și indiferent de greutatile pe care mi le-a dat Dumnezeu, am reusit sa trec peste ele cu brio„, a spus Anamaria Rose.

Mai mult, tânăra a spus că și tatăl său, Aurelian Preda se confrunta cu atacuri de panică, care sunt extrem de grave. ”Sunt nedescris de grele si de urate. Am incercat sa ma tratez, am mers la psiholog, am ajuns chiar si la psihiatru. Dar din treaba asta cred ca doar rugaciunea m-a scos”, a spus Anamaria Preda.

Anamaria Rose a încercat să se sinucidă

Fiica artistului a făcut dezvăluiri șocante la patru ani de la moartea sa. Anamaria Rose a menționat că din cauza depresiei, a încercat să se sinucidă de trei ori. ”Desi sunt o persoana foarte, foarte credincioasă, da, am avut trei tentative de sinucidere. Una după moartea tatalui meu, si două de curand. Dar sunt foarte credincioasa si n-am putut sa fac acest pas. Poate l-am facut la disperare, poate lumea nu intelege”, a marturisit Anamaria Preda. Totodată, tânăra le-a transmis un mesaj celor care au intenția să facă acest lucru. ”Da, era s-o fac de trei ori si nu e normal pentru ca viata e frumoasa si trebuie s-o traim din plin. Asa ca, daca aveti ganduri de sinucidere, daca aveti depresie, anxietate, atacuri de panica, nu va lasati batuti, cautati cel mai mic lucru de care sa va bucurati.”, a mai spus tânăra.

Interpretul de muzică populară, Aurelian Preda s-a stins din viață pe 27 septembrie 2016, într-o clinică privată din Austria. Artistul avea 47 de ani și s-a luptat ani de zile cu o boală incurabilă. Acesta era căsătorit și avea trei copii. „Nimic nu l-a mai putut salva! Avea doar 47 de ani, dar destinul a fost necruţător cu el. Dumnezeu să-l odihnească”, au spus apropiaţii lui Preda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: