Redactia.ro
Home » Știri » O emisiune extrem de îndrăgită, din nou la TV. Va aduce audiențe uriașe, exact ca acum 20 de ani

O emisiune extrem de îndrăgită, din nou la TV. Va aduce audiențe uriașe, exact ca acum 20 de ani

O emisiune extrem de îndrăgită, din nou la TV. Va aduce audiențe uriașe, exact ca acum 20 de ani

O emisiune extrem de îndrăgită ar putea să fie din nou la TV. Va aduce audiențe uriașe, exact ca acum 20 de ani. Iată despre ce este vorba!

O emisiune extrem de îndrăgită, din nou la TV. Va aduce audiențe uriașe, exact ca acum 20 de ani

Comitetul Director al TVR a dat undă verde pentru începerea negocierilor pentru organizarea reality show-ului „Big Brother”, unul dintre cele mai de succes din România, potrivit unui material exclusiv Libertatea.

Așa cum știu mulți români deja, celebrul format de televiziune a fost difuzat pentru prima oară în țara noastră în 2003 pe postul Prima TV, timp de două sezoane, în 2003 și 2004. Formatul a fost creat de compania Endemol din Olanda, în prezent Banijay. Pe scurt, era vorba despre un grup de persoane trebuie să trăiască într-o casă izolată, fără să aibă la dispoziție televizoare, Internet, ziare, ceasuri și așa mai departe.

Totuși, ar fi vorba de o noutate. Televiziunea Română ar vrea show-ul „Big Brother” cu vedete, de fapt. Concurenții ar fi astfel persoane cunoscute din showbiz-ul românesc, conform sursei menționate mai sus.

Surpriză pe piața media! Apar două posturi TV noi în România, diferite de cele pe care deja le știm

În spațiul media românesc vor apare două noi posturi TV, ca urmare a deciziei CNA de a le acorda licență. Este vorba despre două posturi care promit să vină cu noutăți, cu ceva ce oamenii de acasă nu s-au mai întâlnit până acum.

Încă din luna Februarie se vorbește despre apariția lor, dar abia acum au fost finalizate toate demersurile. Astfel, cele două posturi vor fi introduse curând în grilă. De precizat că aparțin aceleiași televiziuni, dar au tematici diferite.

Primul se va axa pe sport, pe evenimente sportive, însă nu cele legate de fotbal. Are scopul de a promova evenimentele care nu se bucură de succes la noi în țară, competiții naționale și internaționale prin care să se facă cunoscuți sportivii noștri. Continuarea o puteți citi aici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: