Redactia.ro
Home » Știri » O familie întreagă, printre care doi copii, au sfârșit într-un tragic accident, când se întorceau de la Sfânta Parascheva. Un alt copil a fost salvat din mașina făcută praf

O familie întreagă, printre care doi copii, au sfârșit într-un tragic accident, când se întorceau de la Sfânta Parascheva. Un alt copil a fost salvat din mașina făcută praf

Tragedie pe o șosea din România. Doi adulți și doi copii, membri ai aceleiași familii, și-au pierdut viața în urma unui impact foarte grav. Din fericire, un copil a fost salvat de către alți participanți la trafic. Din primele informații, tatăl nu ar fi respectat indicatorul de oprire.

UPDATE: Bărbatul care se afla la volanul autoturismului suferise un accident de muncă și era în cârje. Primarul localității de unde era familia, Vasile Pavăl, a declarat pentru zch.ro că îi cunoștea. De altfel, edilul a mărturisit și că bărbatul a avut un accident la muncă.

„Tatăl a fost chiar ieri dimineaţă la mine, la primărie şi am stat de vorbă cu el. Asta-i viaţa, fugim şi nu ştim ce se întâmplă într-o clipă. Aveau mai multe probleme, cu terenuri, cu casa. A mai avut un accident înainte, a căzut de pe o schelă din ce am înţeles, era în cârje. Chiar m-am mirat cum a reuşit să urce scările la primărie. Am rugat un băiat să-l ajute să coboare când a plecat din biroul meu. Nu ştiu cum de s-a dus la Iaşi în situaţia în care era şi cum a condus maşina. A venit şi am discutat să-i dăm ajutorul pentru încălzire… Parcă nu-mi vine a crede, un băiat atât de tânăr!”, a povestit primarul din Roznov.

Cum s-a întâmplat totul

Un accident grav a avut loc între Roman și Târgu Frumos, județul Neamț. Doi adulți și doi copii, membri ai aceleiași familii, și-au pierdut viața în urma impactului grav. Din fericire, unul dintre copiii minori a fost salvat din autoturismul făcut praf. În mașina cu pricina se aflau cinci persoane, o familie de cinci persoane, cu trei copiii minori. Vehiculul a fost acroșat de o autoutilitară, în apropierea localității Tețcani, județul Neamț.

Pe DN 2 Roman-Târgu Frumos, la intersecţie cu DJ 208, în apropierea localităţii Teţcani, judeţul Neamţ, un autoturism în care se aflau cinci persoane (o familie de cinci persoane, cu trei copii minori) a fost acroşat de o autoutilitară, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR. În urma accidentului grav, patru persoane din autoturism, doi adulţi şi doi copii au decedat, iar al treilea copil, în vârstă de 11 ani, a fost salvat de către participanții la trafic. Acesta şi şoferul autoutilitarei au suferit diferite leziuni, fiind transportaţi de urgență la spital.

ISU Neamț a anunțat că la fața locului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD), SAJ (trei echipaje cu ambulanțe, dintre care una cu medic) și IPJ.

Victimele, duse la spital

Pompierii au făcut tot posibilul să le salveze viața celor doi adulți și celor doi copii. Au început manevrele de resuscitare, însă totul a fost în zadar. A fost declarat decesul unei familii întregi (bărbat de 35 de ani, femeie de 30 de ani și doi copii de 9 și 14 ani). Din primele informaţii, tatăl nu ar fi respectat indicatorul de oprire. Un băiat de 11 ani, nepotul familiei şi pasager în autoturism, a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la CPU Roman. Șoferul autoutilitarei, un bărbat de 57 de ani, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini