Redactia.ro
Home » Știri » O familie întreagă și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Suceava produs de un ucrainean care a adormit la volan

O familie întreagă și-a pierdut viața într-un cumplit accident în Suceava produs de un ucrainean care a adormit la volan

GALERIE FOTO (4) Ancuța, Costel Lazarescu și cei doi copii au murit într-un accident din Suceava. Sursă foto: ISU Suceava

Luni, 1 iulie, județul Suceava a fost martorul unui accident rutier devastator, în urma căruia cinci persoane și-au pierdut viața. Accidentul a avut loc în localitatea Cumpărătura și a lăsat în urmă o tragedie imensă pentru familiile implicate și pentru comunitatea locală. Identitatea victimelor a fost confirmată de presa locală: Ancuța, Costel și cei doi copii ai lor, împreună cu un bărbat din Buzău, și-au pierdut viața în acest accident teribil.

Cine erau Ancuța și Costel Lăzărescu, victimele accidentului cu 5 morți din Suceava

Accidentul s-a produs luni dimineața, când unui TIR înmatriculat în Ucraina a lovit în plin o mașină de teren care tracta o platformă, în care se aflau Ancuța, Costel, cei doi copii ai lor și un bărbat din Buzău. Impactul a fost atât de puternic încât niciuna dintre cele cinci persoane nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Șoferul camionului era un cetățean ucrainean care a adormit la volan, conform Purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de poliție Suceava, Ionuț Epureanu.

Ancuța și Costel Lăzărescu locuiau în Volovăț, o localitate din nordul Moldovei. Ei tocmai se întorceau dintr-o vacanță petrecută pe litoralul românesc al Mării Negre, alături de cei doi copii ai lor. Vacanța fusese o ocazie de a se relaxa și a petrece timp de calitate împreună, dar drumul spre casă s-a transformat într-un coșmar.

În timpul călătoriei de întoarcere, autoturismul lor, un VW Touran, a suferit o defecțiune. Familia a apelat la ajutorul unui bărbat din județul Buzău, care a venit rapid să îi sprijine. Împreună, au urcat în mașina de teren a acestuia, iar autoturismul avariat a fost pus pe o platformă.

Accident fatidic la doar 50 de kilometri de casă

Când mai aveau doar 50 de kilometri până acasă, în localitatea Cumpărătura, viața lor a fost curmată brusc. TIR-ul ucrainean, după explozia unui pneu, s-a răsturnat și a lovit în plin mașina de teren care tracta platforma. Impactul a fost fatal pentru toți cei cinci ocupanți ai vehiculului.

Ancuța lucra la o farmacie veterinară din Volovăț, unde era apreciată pentru dedicarea și profesionalismul său. Colegii și clienții o respectau pentru munca ei, iar vestea morții ei a adus o mare tristețe în comunitate.

Costel era angajat la stația radio din Rădăuți, unde era cunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică și radio. El era o prezență familiară și prietenoasă, care aducea bucurie celor din jurul său prin munca sa.

Poliția a deschis o anchetă pentru a clarifica toate circumstanțele în care s-a produs acest accident tragic. Se investighează cauzele exploziei pneului TIR-ului ucrainean și condițiile în care s-a desfășurat transportul mașinii avariate. Echipajele de la pompe funebre au preluat trupurile victimelor, iar comunitatea a început pregătirile pentru a le aduce un ultim omagiu celor pierduți.

Accidentul de la Cumpărătura, în județul Suceava, reprezintă o tragedie care a curmat viețile a cinci persoane nevinovate. Ancuța, Costel și copiii lor, împreună cu bărbatul din Buzău care i-a ajutat, și-au pierdut viața într-un mod tragic, în drumul lor spre casă după o vacanță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: