Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie a avut parte de surpriza vieții într-un fast-food: „Era să înghit otrava asta din poze”

O femeie a avut parte de surpriza vieții într-un fast-food: „Era să înghit otrava asta din poze”

Incredibil ce a găsit o femeie în meniul cumpărat de la fast-food.

O femeie din Cluj a avut o experiență șocantă în ajun de Sfântul Nicolae atunci când a comandat mâncare de la un restaurant de tip fast-food cu specific mexican și a găsit o bucată de plastic în burrito-ul său. Evenimentul neplăcut a fost imediat povestit și postat pe o rețea de socializare, iar femeia a declarat că a fost la un pas să se înece cu obiectul găsit în mâncare.

Femeia, care și-a exprimat nemulțumirea în mediul online, a relatat că a comandat un meniu la Taco Bell dintr-un mall local, iar când a ajuns acasă și a deschis ambalajul, a găsit o bucată de plastic în interiorul burrito-ului cu carne de vită.

Ce a transmis femeia despre experiența neplăcută la care a luat parte

„Ieri seara (5 decembrie – n.r.) am fost la mall și am comandat un meniu de la Taco Bell, la pachet. Când am ajuns acasă am avut parte de o surpriză. Era să înghit otrava asta din poze, dacă nu se înțelege bine, vă zic eu, este o bucată de plastic. E și foarte scumpă mâncarea la ei să nu credeți că dai doi lei pe un burrito,” a spus clujeanca pentru Știri de Cluj.

Reacționând la acest incident, femeia a încercat să contacteze Protecția Consumatorilor pentru a sesiza problema și a depus o plângere online. Cu toate acestea, a menționat că site-ul organizației funcționează prost și că nu este sigură dacă reclamația a ajuns la destinație.

Femeia a adus situația la cunoștința publicului pentru a atrage atenția asupra calității serviciilor și a igienei în industria alimentară, sperând că astfel incidentul neplăcut nu se va repeta pentru alți clienți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: