Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce și-a arătat tatuajul de pe spate. Internauții au fost oripilați

O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce și-a arătat tatuajul de pe spate. Internauții au fost oripilați

O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce și-a arătat tatuajul de pe spate. Internauții au fost oripilați

O femeia a devenit virală după ce și-a arătat tatuaj de pe spate. Internauții au fost oripilați când au văzut cu ce seamănă desenul acesteia!

O femeie a devenit virală pe Tik Tok după ce și-a arătat tatuajul de pe spate. Internauții au fost oripilați

Tatuajele sunt la mare modă acum și tot mai mulți tineri ajung să-și facă tatuaje pentru a fi în rând cu lumea. Însă atunci când te decizi să își faci un desen permenent pe piele trebuie să ții cont de câteva lucruri și mai ales să alegi să apelezi la un profesionist care se pricepe la această artă. În caz contrar, te poți trezi cu un desen total greșit.

Așa s-a întâmplat și cu o tânără, care după ce și-a făcut tatuaj a devenit virală pe platforma Tik Tok. Bekah Milly a a atras atenția după ce și-a prezentat tatuajul de pe spate, care trebuia să o reprezinte pe ea îmbrățișându-și îngerul păzitor. Nu e clar dacă tatuatorul a fost la începutul carierei sale și a crezut că așa arată un înger sau poate doar a vrut să-și bată joc de pielea clientei, însă desenul pare mai degrabă desprins din filmele pentru adulți.

Aceeași reacție au avut-o și internauții, care au reacționat imediat după ce Bekah a postat filmulețul pe TikTok. “Dumnezeule, eu nu pot să văd altceva”, “Trebuia să fie altceva?”, “Când îți comanzi tatuajul de pe WISH”, “Noroc că ai scris că e o îmbrățișare”, au fost doar câteva dintre reacții.

@bekah.milly##fyp ##tattootok ##tattoo ##goodjoke

♬ Original sound – witch fingers

Cât costă un tatuaj. Lista de prețuri în funcție de mărime și complexitate

Prețul pe care îl plătești pentru un tatuaj nu este unul standard. Astfel, sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când vrei să îți faci un tatuaj. De la artistul care urmează să facă tatuajul pentru tine, până la modelul dorit, trebuie să faci o cercetare înainte.

Un preț de referință poate fi cel de 100 – 300 de lei, în funcție de timpul petrecut. Acesta poate fi pentru o oră de lucrat. Iată ce prețuri oferă un salon din București:

  • Prețul minim de efectuare – 100lei
  • Prețul pe centimetrul pătrat monocrom (black & gray ) – 2 lei
  • Prețul pe centimetrul pătrat color – 2,5 lei
  • Prețul pe centimetrul pătrat acoperire (cover up ) – 3 lei

Prețul tatuajului mai depinde și de urmăroarele lucruri:

  • Mărimea suprafeţei pe care vrei un tatuaj – prețul crește în funcție de aceasta, evident;
  • Ce artist alegi să îți facă tatuajul – și acesta trebuie plătit, nu numai materialele folosite de el. Cu cât este mai celebru, cu atât prețul este mai mare;
  • Complexitatea modelului – cu cât vrei un tatuaj mai complex, cu atât trebuie să scoți mai mulți bani din buzunar;
  • Numărul de culori – dacă sunt folosite mai multe culori pentru tatuajul tău, atunci trebuie să știi că prețul va fi mai mare, pentru că crește și gradul de complexitate;
  • Prețul depinde și de zona de pe corp pe care ne vom realiza tatuajul, pentru că unele zone sunt mai scumpe, fiind mai sensibile, acest lucru este echivalent cu o dificultate mai mare de realizare a tatuajului respectiv;
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: