Redactia.ro
Home » Știri » Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. La scurt timp și-a „imunizat” desenul cu vaccinul anti-COVID19

Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. La scurt timp și-a „imunizat” desenul cu vaccinul anti-COVID19

GALERIE FOTO (5) Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. La scurt timp și-a "imunizat" desenul cu vaccinul anti-COVID19

Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. Un bărbat din Oradea a decis să recurgă la un gest surprinzător pentru a-și aduce aminte de pandemie. Mai exact, acesta și-a tatuat pe braț cuvântul COVID19 lângă o mască de gaze stilizate. La scurt timp a mers să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. La scurt timp și-a „imunizat” desenul cu vaccinul anti-COVID19

Tatuajul surprinzător făcut de un orădean în amintirea vremurilor pandemice. Cu siguranță întreaga lume își va aduce aminte de anul 2020 ca fiind cel mai greu și provocator an. Pandemia de coronavirus a schimbat viețile a milioane de oameni, iar unii au preferat să treacă mai departe fără să-și mai amintească de clipele îngrozitoare prin care au trecut din cauza virusului, în timp ce alții au ales să poarte cu ei peste tot acest moment. Un orădean a decis ca pandemia de coronavirus să fie desenată pe brațul stâng.

Oliver Trif lucrează la un salon de tatuaje specializat din Oradea și a decis să-și tatueze pe braț un desen care să-i aducă aminte de dificultățile din timpul pandemiei de coronavirus. Acesta și-a tatuat cuvântul COVID19 alături de o mască de gaze sterilizate. Bărbatul mai are alte 50 de tatuaje, iar fiecare are câte o poveste. „L-am făcut cu o lună în urmă, când m-am hotărât că mă voi vaccina. Este un tatuaj permanent. Pentru că am trăit cu toţii într-o perioadă grea, nimicitoare şi pentru oameni şi pentru economie. Am supravieţuit şi m-am vaccinat. Am vrut să am o amintire…”, a spus Oliver.

Si-a tatuat pandemia pe brat

Referitor la tatuajele de pe corpul său, orădeanul a spus că toate sunt legate de o experiență anume. Acesta a reamintit de tatuajele făcute în amintirea mamei sale, care a murit în urmă cu 10 ani. Pentru a termina această perioadă plină de evenimente cumplite, Oliver a mers joi să se vaccineze cu prima doză de ser la centrul deschid în parcarea unui mall din Oradea. Când și-a dat tricoul la o parte, personalul medical i-a cerut voie să fotografieze tatuajul. „Au venit vreo 15 persoane şi m-au pozat”, a spus orădeanul.

Un bărbat s-a tatuat în fiecare zi după ce a intrat în izolare din cauza coronavirusului

În timp ce plictiseala din pandemie i-a determinat pe unii să-și tundă părul sau să-și vopsească părul, un bărbat din East London a decis să recurgă la un gest cu totul și cu totul unic. Chris Woodhead, un tânăr de 33 de ani din East London s-a tatuat în fiecare zi în care a fost în carantină din cauza coronavirusului. Acesta a stat 49 de zile în carantină, iar acest lucru l-a determinat să se tatueze în fiecare zi, fiind profesionist în tatuaje. „Ideea de a mă tatua în fiecare zi a apărut într-un mod destul de natural. M-am gândit că ar fi o modalitate bună de a implementa o structură în zilelel mele, acum că nu mai pot să tatuez din studio„, a spus Chris.

Artistul a învățat să tatueze după ce și-a desenat 100 de tatuaje pe propriul corp. Înainte de a se tatua în pandemie, corpul lui Chris era deja acoperit de aproape 1.000 de tatuaje. Astfel, în timpul pandemiei, artistul și-a mai făcut încă 100 de tatuaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: