Redactia.ro
Home » Stil de viață » O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui. Răspunsul soției a devenit viral în întreaga lume

O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui. Răspunsul soției a devenit viral în întreaga lume

O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui

O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui. De multe ori, căsniciile se sfârșesc din cauza infidelității. Cu toate astea, puțini sunt cei care recunosc că și-au înșelat partenerii. Ei bine, povestea de mai jos este complet diferită și originală. Ce surpriză a primit un bărbat din partea soției sale?

O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui. Răspunsul soției a devenit viral în întreaga lume

O femeie a fost anunțată de soțul ei că o înșală cu secretara lui. Infidelitatea este considerată a fi unul păcate principale în cadrul unui cuplu, iar de multe ori aceasta distruge inimi sau poate că este începutul renașterii. Prima întrebare care îi vine în cap unei persoane atunci când vine vorba de infidelitate, la trădarea în cuplu este „De ce?”. Iar femeile sunt cele reacționează cel mai dur în cazul în care află să sunt înșelate. Ei bine, nu este și cazul unei femei care a știut foarte bine cum să se „joace” cu soțul său care a înșelat-o. Aceasta a primit un mesaj de la partenerul său de viață, în vârstă de 54 de ani că o înșală cu secretara lui, în vârstă de 18 ani, și că în momentul scrierii mesajul, el se află la un hotel cu ea. Tot ce o ruga era să nu se simtă jignită și să nu îl aștepte pentru că va ajunge după miezul nopții.

,,Draga mea soție, o să înțelegi că acum, când tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poți satisface.Sunt foarte fericit alături de tine, te consider o soție minunată și, sincer, sper că nu te vei simți rănită sau jignită când vei afla ca în momentul în care tu primești acest mail, eu întrețin relații intime în hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Nicole îmi satisface toate fanteziile, nu mă refuză niciodată, nu se plânge niciodată de oboseală sau dureri de cap.Totuși, voi ajunge acasă înainte de miezul nopții.”

Răspunsul soției este de-a dreptul fascinant

Soția, în vârstă de 54 de ani i-a lăsat un mesaj soțului ei, pe care nu-l va uita niciodată. Când soțul său, de profesie om de afaceri și licențiat matematică, a ajuns acasă, a găsit pe masa din sufragerie un bilețel pe care soția sa i-l lăsase. Femeia îi spune în mesaj că a primit mesajul său și profită de ocazie să-i facă și ea un anunț. „Profit de această ocazie să îți reamintesc că și tu ai tot 54 de ani.În același timp, te anunț că atunci când vei citi acest mesaj, eu voi fi în mijlocul unei partide de amor la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis, care la fel ca și secretara ta, are tot 18 ani. John îmi satisface și mie toate fanteziile și nu se plânge niciodată de oboseală, exact ca și secretara ta, dar cu o mica diferentă, pe care o să o întelegi imediat”, i-a scris sotia.

Mai departe, femeia i-a explicat că va înțelege foarte bine că există o mică diferență între el și amantul ei.„Cum, pe lângă faptul că ești un om de afaceri de succes, ești licențiat în matematica, vei înțelege cu usurință că ne aflam în aceleași împrejurări, dar cu o mică diferență: 18 intră de mai multe ori în 54 decât 54 în 18. Deci nu mă aștepta în această seară, mă voi întoarce mâine. Te sarută soția ta, care te înțelege cu adevărat. Sper să mă înțelegi și tu pe mine. ”, i-a mai transmis femeia.