Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a scris un mesaj care i-a înfiorat pe mulți

O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a scris un mesaj care i-a înfiorat pe mulți

O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, apoi a scris un mesaj care i-a înfiorat pe mulți

O femeie a fost moartă timp de 27 de minute, timp în care medicii s-au luptat din răsputeri să o salveze. Când s-a trezit, a scris un mesaj pe o foaie de hârtie care i-a înfiorat pe mulți.

Ce se întâmplă atunci când mori? Este o întrebare pe care mulți și-au pus-o de-a lungul timpului. Au apărut tot felul de ipoteze și au început discuții interminabile pe parcursul anilor, inclusiv în mediul online.

Ce a dezvăluit o femeie care a fost moartă timp de 27 de minute

Sunt anumite persoane în lume care au o mai bună înțelegere când vine vorba despre lumea de dincolo pentru că ele au trăit experiența morții clinice. Apar periodic povestiri în care acestea își amintesc cum și-au părăsit propriul corp pe masa de operație, pentru ca apoi să se trezească și să își amintească detalii pe care le-au văzut în acest timp.

Tina Hines a suferit un atac de cord în luna februarie, anul 2018. Soțul ei, Brian, a încercat să o resusciteze, dar fără succes. Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar pe drum a fost moartă timp de 27 de minute în total, fiindcă medicii au reușit să o readucă la viață de șase ori. Au reușit să o stabilizeze în cele din urmă, apoi au intubat-o.

Când s-a trezit din comă, a cerut imediat un pix și o foaie de hârtie ca să le transmită urgent un mesaj important celor dragi. Chiar dacă nu a scris foarte cursiv, se înțelege totuși ce a vrut să noteze, de fapt: „Este real!”. Când a fost întrebată ce la ce anume se referă, a privit în sus.

Ulterior, a dezvăluit mai multe detalii despre experiența uluitoare: „Era totul atât de real, culorile erau atât de vibrante”.

Mai mult decât atât, a mai dezvăluit că a văzut și o figură despre care crede că era Iisus Hristos, potrivit LADBible. Asemenea experiențe nu sunt rare. În jur de 20 la sută dintre persoanele care se trezesc după ce au intrat în moarte clinică au avut trăiri senzoriale sau vizuale în acel interval de timp.

Chiar dacă pare ceva de-a dreptul mistic, oamenii de știință cred că totul poate fi explicat într-un mod logic. Activitatea cerebrală crește foarte brusc și foarte rapid atunci când persoana respectivă este aproape de moarte. În cazul animalelor pe care a fost studiat acest lucru, asta se petrecea după ce inima se oprise deja.

Sursă foto: News

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: