Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a înghițit trei boabe de piper câteva dimineți la rând, apoi nu s-a mai putut opri! Efectele au uluit-o

O femeie a înghițit trei boabe de piper câteva dimineți la rând, apoi nu s-a mai putut opri! Efectele au uluit-o

O femeie a înghițit trei boabe de piper câteva dimineți la rând, apoi nu s-a mai putut opri! Efectele au uluit-o

O femeie a înghițit trei boabe de piper câteva dimineți la rând, apoi nu s-a mai putut opri! Ce s-a întâmplat mai departe cu ea a uluit-o de-a dreptul! Iată detalii!

O femeie a înghițit trei boabe de piper câteva dimineți la rând, apoi nu s-a mai putut opri! Efectele au uluit-o

Se spune despre piper că este afrodisiacul care ţine intestinele sănătoase şi curăţă bila de toxine. Are efecte antioxidante si numeroase beneficii medicale. Tratează cu succes bronşita, laringita şi gripa, stimulează libidoul, luptă împotriva gastritei și e un bun diuretic.

„Piperul contribuie la tratarea dispepsiei-tulburare de digestie- şi a simptomelor acesteia: balonare, flatulenţe, eructaţie. Piperina, principalul activ din piper, excită enzimele digestive, facilitează asimilarea proteinelor, lipidelor şi a unor glucide furnizate de alimentaţie. Încearcă să foloseşti mai mult piper în felurile de mâncare preparate”, explică dr. Daniela Stan, medic de familie, potrivit adevarul.ro.

Totodată, piperul are proprietăți terapeutice, o acțiune dezinfectantă, dar și analgezică locală ceea ce îl face util în lupta cu boli precum bronșita, laringita și răceala. Poate că puțini știu, dar piperul te poate ajuta și să slăbești. Dacă e inclus în dieta zilnică, piperul negru stimulează arderea grăsimilor și accelerează metabolismul, iar spre deosebire de ardeiul iute, piperul negru nu afectează mucoasele digestive dacă este consumat în fiecare zi.

O femeie a făcut un astfel de experiment. Ea și-a dorit să slăbească și a început să înghită câte 3-4 boabe de piper înainte de fiecare masă, potrivit usd24.ro. Efectele s-au văzut și a reușit să slăbească! O altă variantă este să bei câte 3-4 căni cu infuzie de piper pe zi.

Iată cum se poate prepara infuzia de piper, care nu este indicată persoanelor care au afecțiuni digestive sau renale:

  • toarnă o ceașcă de apă clocotită peste 3-4 grame de boabe de piper
  • lasă-le la infuzat 15-20 de minute, acoperind vasul cu un capac, apoi strecoară
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: