Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a născut în ambulanță înainte de a ajunge la spital. Bebelușul este perfect sănătos

O femeie a născut în ambulanță înainte de a ajunge la spital. Bebelușul este perfect sănătos

Naștere cu surprize în județul Cluj. O femeie a născut în ambulanța SMURD, înainte de a ajunge la spital. Aceasta a fost ajutată să nască de paramedicii de pe ambulanță. Bebelușul este perfect sănătos.

Femeia a născut în ambulanță înainte de a ajunge la spital

O femeie dintr-o localitate izolată, Măguri Răcătău, din Cluj, născut, vineri, în ambulanţa SMURD. Era pe drum spre spital și a fost asistată doar de paramedici, a informat ISU Cluj.

„Echipajul SMURD de la Garda de Intervenţie Gilău a avut parte de o misiune memorabilă în localitatea Măguri Răcătău. În jurul orei 16:00, colegii noştri au fost solicitaţi să transporte la spital o femeie însărcinată în 40 de săptămâni, care resimţea deja contracţii. Paramedicii şi-au dat seama că o naştere este iminentă, aşa că au tras pe dreapta şi au asistat-o pe mămică”, a transmis ISU Cluj.

Fetiţa a venit pe lume perfect sănătoasă, fără probleme

Nou născuta se numește Maria Georgiana și a venit pe lume perfect sănătoasă, fără probleme, au transmis paramedicii.

„În cele din urmă, aceasta a născut în ambulanţă o fetiţă perfect sănătoasă, de două kilograme şi jumătate. Bucuroasă, mama a spus şi cum o va chema pe micuţă: Maria Georgiana”, se mai arată în informarea ISU.

Mama și bebelușul au fost transportați la spital

Mama şi fiica au fost preluate ulterior de o altă ambulanţă SMURD, ajungând în siguranţă la spital. Acolo, medicii au confirmat că fetița este perfect sănătoasă.

„Am avut un echipaj minunat şi ne-am coordonat foarte bine. E cel mai natural şi frumos lucru care se poate întâmpla. O naştere înseamnă cercul vieţii. A fost de-a dreptul special”, a declarat comandantul de echipaj, plutonierul adjutant Deak Francisc Claudiu, care, de-a lungul carierei sale, a mai asistat la trei naşteri în condiţii similar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: