Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a născut prin cezariană în timp ce era operată pe creier. Medicii i-au eliminat o tumoră

O femeie a născut prin cezariană în timp ce era operată pe creier. Medicii i-au eliminat o tumoră

GALERIE FOTO (3) O femeie a născut prin cezariană în timp ce era operată pe creier. Medicii i-au eliminat o tumoră

O femeie a născut prin cezariană în timp ce era operată pe creier. Medicii i-au eliminat o tumoră pacientei. Iată detalii!

O femeie a născut prin cezariană în timp ce era operată pe creier. Medicii i-au eliminat o tumoră

Intervenţie medicală ieșită din comun într-un spital din Paraguay. Pacienta care a devenit mamă are 40 de ani, provine din Marea Britanie și o cheamă Abi. Femeia a adus pe lume un băiețel, prin cezariană, iar în același timp a fost operată şi pe creier pentru a-i fi eliminată o tumoră, potrivit presei internaționale.

Abi a început să se simtă rău și avea migrene, până să își facă un computer tomograf și să afle că este vorba, de fapt, despre o tumoră. Formațiunea avea o dimensiune de aproximativ șapte centimetri, scrie presa internațională.

Pacienta era deja însărcinată în 28 de săptămâni când a fost internată din cauza durerilor de cap puternice și când medicii i-au descoperit tumora pe creier și au luat decizia să o opereze. Cezariana a fost programată în același timp de teama unor complicații.

„N-avem idee de cât timp era acolo tumora, dezvoltându-se și crescând. Doctorii sunt de părere că hormonii și stresul au oprit creșterea ei. Probabil că dacă nu aș fi fost însărcinată, ar fi evoluat și mai mult și ar fi fost și mai mare pericolul”, a mărturisit Abi.

Ambele intervenții au avut loc în același timp. Două echipe de medici, adică 15 oameni în total, au muncit cot la cot pentru ca Abi și copilul ei să fie bine. Până la urmă, într-adevăr, nu au fost probleme și atât mama, cât și copilul sunt sănătoși.

Foto: SWNS
Foto: SWNS

Soțul lui Abi, Ross, în vârstă de 28 de ani, a fost tot timpul alături de ea și a răsuflat ușurat când și-a ținut copilașul în brațe întâia oară, conform theepochtimes.com.

Abi și Ross s-au căsătorit în iulie 2021, după ce pandemia de COVID i-a făcut să își tot anuleze nunta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: