Redactia.ro
Home » Știri » O femeie a ținut un burger în șifonier timp de 5 ani. Ce a observat când i-a dat folia la o parte

O femeie a ținut un burger în șifonier timp de 5 ani. Ce a observat când i-a dat folia la o parte

GALERIE FOTO (3)O femeie a ținut un burger în șifonier timp de 5 ani. Ce a observat când i-a dat folia la o parte

O femeie a ținut în șifonier un burger, cumpărat de la un lanț renumit de fast food, timp de 5 ani. Când a dat peste el și i-a dat folia la o parte, a trăit un șoc. Iată detalii.

O femeie a ținut un burger în șifonier timp de 5 ani. Ce a observat când i-a dat folia la o parte

Megan Condry are 41 de ani și lucrează ca recepționistă în Washington. În 2017, a decis să pună în șifonierul ei un cheeseburger, unde a rămas vreme de cinci ani. Totul a fost un experiment, ca să vadă ce se întâmplă cu produsul.

Megan: „A fost neatins până acum aproximativ trei săptămâni. Îmi sortam lucrurile și am lovit punga, iar burgerul a căzut. Uitasem de el”.

Ce a observat mai apoi i-a produs o undă de șoc.

„Era tare ca piatra, la fel de tare ca un puc de hochei. Probabil că aș putea sparge un geam cu el. (…) Nu miroase deloc și arată la fel ca în ziua în care l-am cumpărat”, a mai spus femeia, conform The Sun.

„Vreau să știu cum arată în interior, dar nu pot să văd. Nu s-a micșorat deloc în dimensiune și nici nu s-a descompus. Presupun că nu are nicio bacterie în el, mi se face rău. Cred că are atât de mulți conservanți, altfel cum ar fi rezistat atât de mult?”.

Burger rezisten
Sursa foto: Kennedy News and Media
Burger rezistent
Sursa foto: Kennedy News and Media

Megan a mai spus că, până să facă ea acest experiment, a mai văzut un burger în cabinetul unui medic, culmea.

„Îmi plac chestiile științifice. Cu câțiva ani înainte m-am dus la doctor și el avea un suport de tort cu un burger expus, pe care îl păstrase timp de 20 de ani”, a declarat ea.

Femeia intenționează să nu se atingă de burgerul ei și să își continuie experimentul. A împachetat din nou preparatul și l-a pus din nou în dulap, unde îl va ține pentru încă cinci ani.

Megan a spus: „Voi vedea dacă moare, se schimbă sau dispare”, a declarat aceasta. Automat, după această întâmplare, ea a spus că ia în calcul serios să renunțe complet la mâncarea fast-food.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: