Redactia.ro
Home » Știri » O femeie și-a descoperit chipul după aproape 20 de ani. Oamenii au rămas șocați

O femeie și-a descoperit chipul după aproape 20 de ani. Oamenii au rămas șocați

GALERIE FOTO (4) O femeie descoperit chipul după aproape 20 de ani

O femeie și-a dat vălul jos, după aproape 20 de ani. Augustina Dorman, din Indonezia, a impresionat pe toată lumea după ce a decis să-și dea vălul jos. Femeia și-a acoperit constant chipul cu un val, dar după aproape 20 de ani, le-a arătat tuturor fizicul ei. Cum au reacționat aceștia?

O femeie și-a descoperit chipul după aproape 20 de ani. Oamenii au rămas șocați

O femeie din Indonezia, în vârstă de 38 de ani, i-a șocat pe cei din jurul ei. Augustina Dorman și-a acoperit fața 19 ani cu un văl, iar acum a decis să și-l dea jos și să-și arate chipul. După ce a născut primul copil, femeia a observat că îi crește barba și mustață, iar de rușine, a decis să își ascundă fața. Augustina a purtat vreme de mai bine de 19 ani, un văl musulman, iar acum a apărut în public așa cum e ea cu adevărat. Până și copiii ei au rămas șocați de felul cum arată, de fapt, mama lor.

Cazul ei a făcut înconjurul lumii. Deși a primit și comentarii acide la adresa felului cum arată, Augustina a declarat că lumea trebuie să o accepte așa cum este. Femeia a mărturisit că a încercat să-și îndepărteze părul din zonele respective, dar are dureri groaznice. Această afecțiunea se numește hirutism și multe persoane suferă din această cauză. În zonele în care persoanele de sex feminin au doar puf sau deloc păr, apare un păr mai des.

Conform studiilor făcute de specialiști, două din opt femei au această afecțiune. Mai mult, medicii din Marea Britanie au mărturisit că cele mai afectate femei sunt cele care suferă de sindromul ovarelor polichistice. Acestea pot ajunge să aibă probleme cu acneea, dar și cu creșterea în greutate. “Însă câteodată rasa sau chiar tendinţa din familie determina excesul de păr al unei persoane, fără să fie o problemă medicală” a explicat medicul Whipps Cross.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: