Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate. Ce a descoperit la scurt timp

O femeie din Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate. Ce a descoperit la scurt timp

GALERIE FOTO (4) O femeie din Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate

n Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate. A vrut o mașină de lux, dar a preferat să o cumpere la un preț mai atractiv. O femeie din București a cumpărat o mașină din străinătate, iar după câteva zile și-a dat seama că a fost păcălită. Ce a descoperit aceasta?

O femeie din Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate. Ce a descoperit la scurt timp

O femeie din Capitală și-a luat o țeapă de peste 27.000 de euro după ce a cumpărat o mașină din străinătate. Multă lume își dorește să cumpere mașină de lux, dar la un preț accesibil. A fost și cazul Magdalenei Udrea, din București. Femeia a cumpărat în decembrie 2020 o mașină de lux din Germania printr-o firmă de leasing. Ulterior, aceasta a plătit prima rată în valoare de 15.000 de euro, după care trebuia să plătească 2.100 de euro timp de 56 de luni.

Costul total al mașinii a ajuns la aproximativ 27.000 de euro. Când a ajuns în România, au început să apară problemele. Femeia a declarat că puterea mașinii s-a oprit în momentul în care a ajuns cu cea în fața casei. ,,În fata curții s-a întâmplat, a apărut brake fluid, lichidul de frană, după care a apărut engine, cu motorul și ne-a tăiat puterea la mașină.Am mers la service, au deschis capota și au zis da, intradevar, lichidul de frană este negru praf, plin de mizerie, ar trebui schimbat.”,  a spus aceasta pentru Protv.

În contractul semnat de aceasta, proprietarul mașinii rămâne firma de leasing până când femeia achită prețul autoturismului. Astfel, după nici măcar o lună, aceasta a mers cu mașina într-un service ales de firmă. La scurt timp, cei de la service au asigurat-o pe femeie că mașina este în regulă și că nu mai are nicio problemă. Cu toate astea, problemele au continuat să apară. ,,A reapărut problema cu motorul. Nu mai mergeau luminile din ușa, nu se mai închidea capacul de la rezervor.”

Ce era în neregulă cu mașina?

În primele șase luni, cheltuielile au fost acoperite de firmă, dar reprezentantul firmei i-a spus femeii că mașina a avut o reviziie înainte să fie cumpărată unde totul era la zi. ,,Bateria când au schimbat-o, nu au schimbat-o cu o baterie care să fie compatibila cu BMW-ul și da niste erori, sunt foarte multe dintre problemele pe care au zis că le-au reparat și apar în continuare.Șase luni de zile m-au plimbat cu problemele astea care nu s-au rezolvat. Cred că nu a existat luna să nu merg de doua ori în service”.

După atâtea probleme cu mașina, familia a mers să o verifice cu atenție. Ulterior, Magdalena avea să descopere niște lucruri groaznice. Mașina cumpărată de femeie avuseze 7 accidente în România și unul în Germania, iar kilometrajul era dînapoi cu aproximativ 50.000 km. Magdalena Udrea a recunoscut că a făcut o mare greșeală când a semnat contractul fără să-l citească.

În documentele semnate, scria că firma nu își asumă responsabilitatea pentru defecțiunile mașinii după ce a fost predată. Mai mult, în contrasct scrie că posesorul mașinii știe că ceea ce apare în bord nu este kilometrajul real al autoturismului. Magdalena a mers la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și la Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor pentru a face sesizări, dar nu a primit niciun răspuns.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: