Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Capitală și-a speriat soțul. I-a lăsat un bilet de adio și a dispărut de acasă

O femeie din Capitală și-a speriat soțul. I-a lăsat un bilet de adio și a dispărut de acasă

Poliția română

O femeie din Capitală și-a surprins soțul, marți dimineață. I-a lăsat acestuia un bilet de adio și verighetele și s-a făcut nevăzută. Speriat, bărbatul a alertat autoritățile care au pornit în căutarea ei.

O femeie din Capitală și-a speriat soțul. I-a lăsat un bilet de adio și a dispărut de acasă

O femeie din Capitală i-a lăsat, marți dimineață, un bilet de adio soțului ei, dar și verighetele, după care a fugit de acasă. Bărbatul s-a gândit la ce este mai rău și a sunat la poliție, informează Antena 3.

Soții locuiesc pe bulevarul Basarabia din București. Femeia și-a cerut iertare soțului în rândurile scrise pe bilet pentru că nu l-ar fi făcut suficient de fericit. De altfel, i-a mulțumit acestuia pentru tot ce i-a oferit.

„Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai oferit. Sper să mă poți ierta. Din suflet îți doresc să îți găsești fericirea, să duci viața pe care eu nu am știut să o duc și să o apreciez”, a scris soția pe bilet.

Femeia a fost găsită și salvată de la producerea unei tragedii

Pompieri, polițiști și negociatori au pornit în căutarea femeii. Într-un final, a fost găsită în zona Dimitrov, după ce și-a alertat soțul că se va arunca în fața unei mașini dacă se vor apropia de ea autoritățile. În cele din urmă, echipajele de salvare au preluat-o pe soție și au dus-o la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia din Bucureşti. Nu se cunoaște, momentan, cauza pentru care femeia a decurs la acest gest.

Se pare că în acest caz negocierile au dat rezultat, după ce reamtim că au eșuat în cazul tânărului de 23 de ani, din Capitală, care s-a aruncat de pe un cămin, dar și în cazul criminalului din Onești.

„A repetat că se aruncă dacă noi calăm scara şi dacă noi încercăm vreo procedură de forţă. Nu putem vorbi de un eşec. Suntem profesionişti. Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-şi dorească să fie salvată ca noi să simţim că puteam să acţionăm, acţionam”, spune maiorul Adrian Dinu din cadru ISU Bucureşti, despre tânărul care a murit după ce s-a aruncat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: