Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Galați a avut parte de ghinion! Și-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid când a ajuns acasă

O femeie din Galați a avut parte de ghinion! Și-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid când a ajuns acasă

GALERIE FOTO (2) O femeie din Galați a avut parte de ghinion! Și-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid când a ajuns acasă

O femeie din Galați a avut parte de mult ghinion! După ce a munci mult să-și cumpere o mașină în Anglia, a rămas fără ea atunci când a ajuns în țară. 

O femeie din Galați a avut parte de ghinion! Și-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid când a ajuns acasă

O femeie din Galaţi şi-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid atunci când a ajuns acasă, după ce poliţiştii de frontieră au oprit-o în trafic. Femeia şi-a cumpărat maşina în valoare de câteva zeci de mii de euro şi apoi s-a întors acasă, în comuna Independenţa din Galaţi, acolo unde i-a făcut pe toți să moară de invidie.

Din nefericire, povestea s-a încheiat în momentul în care a fost trasă pe dreapta de poliţiştii de frontieră care aveau informaţii că maşina a fost furată din Marea Britanie. În realitate, femeia din Independenţa nu furase maşina, ci o cumpărase în leasing, însă ”uitase” să mai plătească ratele, astfel că proprietarul a reclamat maşina ca fiind furată.

O femeie din Galați a avut parte de ghinion! Și-a luat un Jaguar ultimul răcnet din Anglia, dar a rămas fără bolid când a ajuns acasă

”În data de 21 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un  autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani.  Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie. 

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing  de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră.

Cum puteți ieși din țară cu o mașină în leasing

În această perioadă este sezonul vacanțelor, a excursiilor și mulți români se gândesc să se deplaseze cu mașina în sau în afara României. Dar, multe persoane au problema de a nu a fi proprietarii de mașini, iar pentru acest lucru trebuie să se știe că sunt necesare anumite documente care le permite să circule cu mașinile în condiții normale.

În această perioadă, multe persoane își iau concendiu pentru a merge în vacanțe cu cei dragi, iar de cele mai multe ori, se dorește să se circule cu mașina. Însă, există o problemă pentru cei care nu sunt proprietarii de mașină. Așadar, trebuie știut faptul că este nevoie ca cei care vor dori să meargă cu mașina în vacanță, să aibă la ei anumite documente.

Potrivit informațiilor publicate de Poliția de Frontieră, în situția în care anumite persoane se află la volanul unui mijloc de transport, pe care nu îl dețin, trebuie să dețină pe lângă documentele mașinii, o procură legalizată din partea proprietarului mașinii sau a firmei de leasing, în care este scris acordul pentru efectuarea călătoriei în altă țară.

De asemeneam trebuie reținut faptul că Poliția de Frontieră nu solicită conducătorului auto documente din care să reiasă raporturile judiciare dintre acesta și proprietarul mașinii, iar procura nu este necesară la controlul de trecere a frontierei, doar pe teritoriul țării unde persoanele respective se deplasează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: