Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din județul Vaslui și-a găsit soțul în livadă, rămas agăţat pe o creangă de nuc. Era mort. Ce s-ar fi întâmplat cu el

O femeie din județul Vaslui și-a găsit soțul în livadă, rămas agăţat pe o creangă de nuc. Era mort. Ce s-ar fi întâmplat cu el

GALERIE FOTO (2) Ce s-ar fi întâmplat cu el

O femeie a trăit clipe cumplite când și-a găsit soțul mort în livada casei, rămas agățat pe o creangă la 10 metri înălțime. S-a întâmplat în localitatea Perieni din Vaslui. Iată ce a făcut femeia imediat când și-a găsit bărbatul așa.

O femeie din Vaslui și-a găsit soțul în livadă, rămas agăţat pe o creangă de nuc. Era mort

Bărbatul avea 51 de ani și trăia cu soția lui în localitatea Perieni din Vaslui. Așa cum făcuse de multe ori, la un moment dat, după ce luase masa, el s-a dus până în livada casei, ca să culeagă un nuc, se pare, conform România24.ro. Când soția lui a sesizat că nu se mai întoarce, s-a dus după el. Ajunsă acolo, a început să îl strige, dar nimeni nu îi răspundea. L-a văzut și a încremenit. Soțul ei era agățat într-un nuc, la aproximativ 10 metri înălțime, și nu reacţiona în niciun fel. Din păcate, bărbatul decedase.

„L-a găsit căzut între crengile copacacului, l-a strigat, dar soţul nu a reacţionat şi femeia a sunat la 112”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul găsit mort în nuc

O ambulanță de la Bârlad și un echipaj al pompierilor au ajuns la adresa soților. Medicii nu au stabilit cu exactitate cauza morţii bărbatului, dar ar exista o ipoteză. El ar fi făcut infarct în timp ce culegea nuci, conform Știrile Pro TV.

„Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu două autospeciale și echipaje specializate pentru coborârea unei persoane găsită în stare de inconștiență într-un arbore din localitatea Perieni, comuna Perieni. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat blocat între crengile unui nuc, la o înălțime de circa zece metri. Bărbatul în vârstă de 51 ani era în stare de inconștiență”.

Foto: vremeanoua.ro

Cu ajutorul unor scări culisabile, salvatorii au urcat în nuc și au coborât, cu greu, victima.

„Din cauza terenului foarte accidentat, pompierii nu au putut folosi autoscara mecanică. Cu ajutorul unor scări culisabile, pompierii militari au urcat în nuc și au coborât victima. Personalul ambulanței SAJ Vaslui a evaluat victima și a constatat că aceasta era decedată. Cercetările în acest caz sunt efectuate de  instituțiile abilitate în acest sens”, transmit reprezentanţii ISU Vaslui.â

Legiștii vor stabili cauza decesului. Polițiștii fac cercetări.

Ce s-ar fi întâmplat cu el
Foto: vremeanoua.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: