Redactia.ro
Home » Știri » O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără mașină. Cum a fost filmată

O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără mașină. Cum a fost filmată

O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără mașină. Ce a fost prinsă că făcea

O femeie din Mehedinți a rămas fără mașină și va trebui să dea din buzunar și 20.000 de lei amendă. Pusă în fața faptului împlinit, ea a recunoscut totul. Iată ce a fost prinsă că făcea și cum au surprins-o camerele de supraveghere.

O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără mașină. Cum a fost filmată

Camerele de supraveghere au surprins-o pe femeie minut cu minut, când arunca, ilegal, gunoi pe un câmp. Saci întregi cu carton și deșeuri vegetale, aruncați la întâmplare. Imaginile i-au ajutat pe cei de la Garda de Mediu să o identifice și așa au ajuns să îi dea amendă și să îi confiște și autoturismul cu care ducea deșeurile pe câmp. Inițial, ea a susținut că nu are nicio legătură, dar când i-au fost arătate imaginile video, a recunoscut.

„Ca urmare a sesizării telefonice efectuate de Primăria Breznița Ocol și în baza pozelor și filmărilor făcute de camerele amplasate în zonă, reprezentanții Poliției Municipiului Drobeta Turnu Severin – Biroul Rutier, au identificat o autoutilitară, aparținând unei persoane fizice, care transporta deșeuri vegetale și saci care conțineau deșeuri de carton, plastic și polistiren”.

„Comisarii GNM-CJ Mehedinti s-au deplasat la locul unde au fost abandonate deșeurile din camioneta, la fața locului fiind identificate aceleași tipuri de deșeuri ca cele transportate de către autoutilitarâ. Persoana care a abandonat deșeurile a fost sancționată cu amenda și a fost aplicată sancțiunea complementară de confiscare a autovehiculului”, se arată pe pagina de Facebook a Gărzii de Mediu Mehedinți.


Femeia a primit o amendă de 20.000 de lei și a rămas și fără mașina cu care transporta gunoaiele. Totodată, comisarii Gărzii de Mediu au demarat și o campanie în mediul online prin care îi avertizează pe cei dispuși să arunce gunoaie la întâmplare că pot fi depistați chiar și când nu e nimeni în preajma lor, conform Știrile Pro TV.

O femeie din Mehedinți a primit o amendă usturătoare și a rămas și fără mașină. Ce a fost prinsă că făcea
Foto: captură Garda de Mediu Mehedinți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: