Redactia.ro
Home » Știri » O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare: „Am sărit imediat”

O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare: „Am sărit imediat”

GALERIE FOTO (2) O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare

O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare. O femeie a fost în pericol de a fi jefuită în Baia Mare, dar un tânăr i-a sărit imediat în ajutor. Băiatul se afla la o terasă, după examenul de matematică de la Evaluarea Națională. Peter a reușit să îl oprească pe hoț să fugă cu geanta femeii.

O femeie tâlhărită de un individ a fost salvată de un adolescent de doar 14 ani în Baia Mare: „Am sărit imediat”

O băimăreancă de 41 de ani a fost salvată de un băiat de 14 ani. Tânărul nu a stat pe gânduri și i-a sărit în ajutor când a văzut că asupra femeii s-a năpustit un bărbat pentru a jefui. A reușit să o salveze din mâinile individului, iar în ajutorul lui au sărit alți doi tineri și apoi alți bărbați. Poliția a sosit imediat la fața locului și l-a încătușat. Peter are 14 ani și este elev în clasa a VIII-a, iar în ziua în care a susținut examenul de Evaluare Națională la matermatică, a mers să bea un suc la o terasă din centrul municipiului Baia Mare.

Tânărul mânca pe o bancă alături de colegii lui când a văzut că o femeie a fost la un pas să fie jefuită. Nu a stat pe gânduri și a sărit în ajutorul ei.Din fericire, Peter a reușit să îi recupereze geanta femeii, după care a condus-o la un restaurant pentru a i se oferi un pahar cu apă. ”Stăteam și mâncam un sandwich pe bancă. În acel moment, domnul a sărit la doamna și a început să tragă de geantă. Am sărit imediat și m-am înfipt în el și l-am întrebat ce face? De ce îi trage de geantă. Nu s-a oprit. Iar în momentul în care doamna a căzut, alți doi tineri au sărit în ajutorul meu și al doamnei. Apoi încă doi bărbați. Am condus-o pe doamna în restaurant să se calmeze. I-a dat acolo, angajații de la McDonalds apă să bea. Era foarte șocantă, săraca. Apoi am ieșit să îmi iau telefonul de pe bancă. Atunci bărbatul a încercat să intre în restaurant, după femeie. Acolo a fost imobilizat din nou și a venit poliția și l-au arestat.Pur și simplu am acționat, nu m-am gândit. Am avut curaj”, a povestit Peter, potrivit vasiledale.ro.

Reacția Poliției

Femeia a avut o prezență de spirit, iar hoțul nu a reușit să îi fure geanta. Tâlharul a fugit și a intrat în cel mai apropiat restaurant pentru că femeia pornise în urmărirea lui. Ulterior,bărbatul a fost prins și reținut de mai multe persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani din Săcălășeni, fiind condus la sediul poliției.

„O femeie în vârstă de 41 de ani a sesizat azi poliția, despre faptul că, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla în centrul orașului, la intersecția dintre Bulevardele Unirii și București, un bărbat a urmărit-o și a încercat să-i smulgă poșeta.
Întrucât femeia a avut prezență de spirit, bărbatul a eșuat în tentativa de tâlhărie, a fugit și a intrat în cel mai apropiat restaurant pentru că femeia pornise în urmărirea lui.

Acolo a fost prins și reținut de mai multe persoane cu spirit civic, iar polițiștii chemați la fața locului l-au identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 60 de ani din Săcălășeni.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru a fi audiat, iar polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de tâlhărie”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: