Redactia.ro
Home » Stil de viață » O fetiță i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, cerându-i un lucru emoționant. La scurt timp, acesta i-a răspuns

O fetiță i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, cerându-i un lucru emoționant. La scurt timp, acesta i-a răspuns

O fetiță i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, cerându-i un lucru emoționant. De multe ori pierderea cuiva drag ne aduce multă durere, iar copiii sunt cei care suferă cel mai mult. Povestea de mai joc a devenit virală în mediul online, după ce un o fetita i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, si a primit raspuns de la el.

O fetiță i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, cerându-i un lucru emoționant. La scurt timp, acesta i-a răspuns

Poștașul a găsit o scrisoare destinată lui Dumnezeu! O poveste emoționantă a devenit virală în mediul online. Este vorba despre legătura dintre o fetiță și cățelușa ei, care, din păcate, a murit. Tristă că prietena ei, Ebby nu mai este, Meredith,în vârstă de patru ani i-a cerut mamei ei să scrie o scrisoare din partea ei, către Dumnezeu. Micuța nu se putea împăcat cu ideea că Ebby nu mai este, așa că i-a trimis o scrisoare lui Dumnezeu, în care îi cerea câteva chestii. Așadar, mama ei a realizate scristoare, dictată de fiica ei, după care a trimis-o prin poștă. Emoționantă de gestul fiicei sale, femeia a postat întregul eveniment în mediul online. Iată ce i-a scris fiica sa lui Dumnezeu:,,Dragă Dumnezeu.
Nu ai putea Tu să ai grijă de Ebby? Ea ieri a plecat în ceruri. Noi eram fericiți că Tu ai făcut așa ca Ebby să fie câinele nostru. Sper că Tu te vei juca cu ea. Ea iubea foarte mult să se joace și să înoate. Îți trimit câteva fotografii ca să o poți recunoaște când va ajunge la tine. Îmi este foarte dor de ea. Cu dragoste, Meredit Clair.” au fost cuvintele micutei.

Ce răspuns i-a dat Dumnezeu?

Femeia a explicat că a pus câteva fotografii și scrisoarea în plic și a indicat adresa lor, după care la destinar a scris Dumnezeu. Meredith a rugat-o pe mama ei să lipească mai multe timbre, spunându-i că destinatarul este foarte departe și să fie sigură că o primește. A doua zi, mama acesteia a mers la poștă pentru a trimite scrisoarea emoționantă.

După câteva zile, Meredith și mama ei au plecat cu toată familia în vacanță, iar când s-au întors, au avut parte de o adevărată surpriză. Pe pragul casei au găsit un plic din hârtie aurie, iar în ea era o carte cu titlul „Atunci când moare un animal de companie iubit”. De asemenea, alături de ea era și scrisoarea pe care Meredith i-a trimis-o lui Dumnezeu. În afară de asta mai era o foiță roz, pe care scris următoarele cuvinte.

Dragă Mer.

Cred că vei fi fericită să afli că Ebby a ajuns cu bine la noi. Având fotografiile ei expediate de tine, am recunoscut-o din prima. Vreau să-ți spun că ea s-a însănătoșit. Sufletul s-a păstrat la fel de tânăr. Ea mi-a spus că i-a plăcut să fie câinele tău. Pentru că în ceruri nu există nimic material, nu avem nici buzunare, de aceea nu putem păstra scrisoarea ta. Ți-o trimit înapoi, pentru ca să-ți poți aduce aminte de Ebby și când vei crește. În afară de aceasta, vreau să-ți dăruiesc o carte care te va ajuta se treci peste întristarea ta. Îți mulțumesc pentru această scrisoare minunată. Să știi că ai o mamă minunată. Cu dragoste, Dumnezeu și un înger special, care a scris cuvintele Lui.”,a fost răspunsul lui „Dumnezeu”. După ce a citit scrisoarea, mama fetiței a declarat că a fost cea mai fericită zi din viața ei și i-a mulțumit poștașului care a făcut acest gest minunat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: