Redactia.ro
Home » Știri » Poveste emoționantă. Un câine își așteaptă stăpânul bolnav în fața spitalului de zile întregi

Poveste emoționantă. Un câine își așteaptă stăpânul bolnav în fața spitalului de zile întregi

Poveste emoționantă

Prietenia dintre un om și un câine poate fi foarte mare. Acest lucru ni-l dovedește un câine din din Târgu Jiu care își așteaptă de zile întregi stăpânul internat la spitalul Județean din același oraș. Câinele a mers cu stăpânul său în ziua în care s-a internat la spital, iar de atunci nu a plecat.

Poveste emoționantă. Un câine își așteaptă stăpânul bolnav în fața spitalului de zile întregi

Hachiko a devenit celebru în întreaga lume după ce l-a așteptat pe stăpânul său ani la rând în gară. Ei bine, aceeași poveste are loc și în Târgu Jiu. Un câine își așteaptă stăpânul internat de la mai multe zile în spital. Povestea emoționanță i-a impresionat până și pe angajații spitalului Județean Târgu Jiu, unde este internat prietenul cățelului.

Patrupedul se adăpostește de căldură în spațiul verde din proximitatea Unității de Primiri Urgențe și primește mâncare și apă de la angajații unității medicale.

Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suiflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor„, a declarat un angajat al spitalului pentru egj.ro.

Povestea câinelui care și-a așteptat stăpânul infectat cu COVID-19 trei luni, pe holul spitalului

Xiao Bao, este patrupedul care a devenit vedetă în toată lumea după ce și-a așteptat stăpânul infectat cu coronavirus, trei luni pe holul spitalului. Xiao Bao în vârstă de șapte ani a ajuns la spital împreună cu stăpânul său chiar în plin vârf de pandemie, la jumătatea lunii februarie.

Din nefericire, prietenul câinelui a decedat la cinci zile de când a fost internat, dar Xiao nu a renunțat la el. Câinele a refuzat sp plece și a rămas timp de trei luni pe holurile spitalului, în speranța că își va revede stăpânul. Emoționați de povestea lui, medicii au sunat la protecția animalelor, care s-au oferit să-l preia pentru a-i găsi o familie iubitoare de animale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: