Redactia.ro
Home » Monden » O formație iubită din România, accident în timp ce se deplasa spre un concert. Care este starea membrilor

O formație iubită din România, accident în timp ce se deplasa spre un concert. Care este starea membrilor

suie paparude

Joi după-amiază, membrii trupei Șuie Paprude au fost implicați într-un accident în Timișoara. Conform primelor informații, aceștia au suferit răni ușoare și s-au deplasat la spital de unii singuri.

Accident! O formație iubită din România, accident în timp ce se deplasa spre un concert

Artiștii urmau să susțină un concert în Timișoara în seara de 7 septembrie. Din păcate, în timp ce se deplasau spre locul în care urmau să concerteze, au fost implicați într-un accident. Din fericire, rănile pe care le-au suferit nu au fost unele grave, iar artiștii s-au deplasat singuri la spital, fără a solicita ajutorul unui echipaj de Ambulanță.

„Un bărbat în vârstă de 40 de ani a condus o autoutilitară pe strada Simion Bărnuțiu iar la un moment dat ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 44 de ani.

În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv doi bărbați în vârstă de 43 de ani și un bărbat în vârstă de 48 de ani, pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 44 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au anunțat polițiștii.

Cine sunt cei din formația Șuie Paparude

Șuie Paparude este o trupă de muzică electronică și alternativă din România, formată în anul 1993. Fondată de doi artiști, Mihai Dobre și Cristi Măcelaru, trupa și-a câștigat notorietatea pentru stilul lor muzical inovator și versurile adesea satirice și sociale. De-a lungul anilor, Șuie Paparude a evoluat și a avut diferiți membri, dar membrii fondatori au rămas mereu în centrul trupei.

Stilul muzical al Șuie Paparude este variat, cuprinzând elemente de muzică electronică, rock alternativ, hip-hop și experimente sonore. Trupa este cunoscută pentru abordarea lor eclectica și pentru versurile care reflectă diverse aspecte ale societății și culturii românești.

Cântecele lor au devenit foarte populare în România și au influențat scena muzicală locală. Printre cele mai cunoscute piese ale trupei se numără „A fost odata” și „Scandal”. Șuie Paparude a lansat mai multe albume și materiale muzicale de-a lungul carierei lor, și a participat la numeroase concerte și evenimente în țară și în străinătate.

Trupa Șuie Paparude continuă să fie activă în industria muzicală românească și să-și păstreze locul special în inimile fanilor lor, datorită abordării lor unice și evoluției constante în muzică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: