Redactia.ro
Home » Știri » O fosta concurentă de la Mireasa a anunțat că este însărcinată. ”Băiețelul meu vine pe lume în curând”.

O fosta concurentă de la Mireasa a anunțat că este însărcinată. ”Băiețelul meu vine pe lume în curând”.

GALERIE FOTO (2) O fostă concurentă a anunțat că este însărcinată. Sursă foto: Facebook

Cătălina Stănescu, fostă concurentă la Mireasa, va deveni mamă pentru prima oară, o veste care a adus o mare bucurie pentru ea și pentru admiratorii săi. Tânăra a ales să împărtășească această veste minunată chiar în ziua ei, printr-o postare pe contul personal de Instagram, afirmând: ”Băiețelul meu vine pe lume în curând”.

Cătălina a fost prezentă în sezonul 2 al emisiunii matrimoniale de pe Antena 1, cu speranța de a-și găsi sufletul pereche. Cu toate acestea, deși nu a avut noroc în emisiune, viața i-a rezervat o surpriză minunată în afara acesteia. Chiar dacă detaliile despre partenerul ei nu sunt afișate pe rețelele de socializare, este evident că tânăra este decisă să construiască o relație serioasă, întrucât se pregătește să devină mamă pentru prima oară.

A ținut sarcina secretă

Sarcina ei a fost ținută secretă până pe data de 6 aprilie, ziua în care a împlinit 27 de ani. Cu o emoție palpabilă, Cătălina a declarat că așteaptă cu nerăbdare să-și țină bebelușul în brațe, considerându-l o adevărată minune și mărturisind că a ajuns să îl iubească din adâncul inimii sale.

Anunțul său a fost întâmpinat cu o avalanșă de mesaje de felicitare din partea celor care o susțin și o apreciază. Internauții i-au transmis gânduri bune și urări de la mulți ani binecuvântați, exprimându-și încrederea că va fi o mamă minunată și dorindu-i o naștere ușoară și multă sănătate.

„Sunt sigură ca vei fi o mămică minunată, La mulți ani ! Vă iubesc”/”Felicitări, la mulți ani binecuvântați alaturi de minunea ta”/”Felicitări,Cătă! La mulți ani binecuvântați alături de minunea ta! Naștere ușoară și multă sănătate!”, au scris internauții.

Fostă concurentă de la Mireasa a anunțat că este însărcinată. Sursă foto: Facebook
Fostă concurentă de la Mireasa a anunțat că este însărcinată. Sursă foto: Instagram

A fost cerută de soție

Pe lângă această minunată veste, Cătălina a avut și alte momente de fericire în viața ei personală, fiind cerută de soție anul trecut. Cu toate acestea, tânăra a preferat să păstreze discreția în privința acestui aspect, alegând să se bucure de aceste momente speciale alături de cei dragi ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: