Redactia.ro
Home » Sport » O fostă jucătoare de tenis și-a luat la pumni adversara

O fostă jucătoare de tenis și-a luat la pumni adversara

Ekaterina Bychkova, și-a bătut adversara, WTA

Jucătoare de tenis, Ekaterina Bychkova, a vorbit despre motivul care a dus la suspendarea sa, 18 luni din circuit. În urmă cu 6 ani și-a luat la bătaie adversara. Rusoaica a mai fost în atenția presei pentru declarațiile controversate făcute despre jucătoarele de tenis care ar fi lesbiene.

În 2015, la turneu ITF din China, de la Nanjing a avut loc un pentru prima dată în istoria tenisului un asemenea incident. Ekaterina Bychkova (35 de ani) juca împotriva Kristinei Kucova (30 de ani, 149 WTA), din Slovacia. După ce s-a enervat în timpul meciului, rusoaica a început să-și lovească adversara și să o tragă de păr la finalul partidei.

„Noi, oamenii, ajungem uneori la limită, iar aici nu mă refer doar la tenis, ci în general. Este foarte important cum ajungem să acționăm sub impulsul nervilor. Nu Kucova a fost problema atunci, cu toate că a acționat greșit”, a spus Bychkova.

Toată lumea a fost șocată să vadă așa ceva la un meci de tenis. La momentul respectiv, Ekaterina Bychkova s-a enervat și și-a acuzat adversara ca ar fi flirtat cu supervizorul meciului.

Cum s-a ajuns la un semenea scandal

În timpul întâlnirii, Kristina Kucova s-a plâns de crampe musculare. Chiar dacă regulamentul nu permite, supervizorul meciului a lăsat-o pe jucătoare să primească îngrijiri medicale. Scandalul a început după setul decisiv pierdut de rusoaică. Aceasta a mers în biroul supervizorului pentru a-i reproșa anumite lucruri, dar surpriză, acolo a găsit-o pe adversara sa, Kristina Kucova.

„Îmi era clar că flirta cu ea, apoi am ieșit afară să mă calmez. După minute bune, această «frumusețe» trece zâmbitoare pe lângă mine. Am văzut negru în fața ochilor și am sărit la bătaie. După două zile, supervizorul mi-a comunicat că totul a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere. Episodul s-a întâmplat în exteriorul unui hotel care se afla în apropiere, nu cel oficial al turneului”, a declarat Ekaterina Bychkova, conform ubitennis.net.

În urma incidentului, Bychkova a fost suspendată 18 luni și amendată cu 3.150 de dolari.

„Noi, oamenii, ajungem uneori la limită, iar aici nu mă refer doar la tenis, ci în general. Este foarte important cum ajungem să acționăm sub impulsul nervilor. Nu Kucova a fost problema atunci, cu toate că a acționat greșit. Cineva i-a permis (supervizorul), voia să câștige cu orice preț. Responsabil de tot incidentul a fost doar supervizorul, care deși cunoștea regulamentele s-a comportat după bunul plac. Kucova nu este însă singura, mai sunt și altele care se comportă așa pe teren”, a mai spus fosta jucătoare.

Declarațiile controversate despre jucătoarele lesbiene

Bychkova a mai fost în centrul unui scandal uriaș, în urmă cu 4 ani. Atunci a declarat că sunt foarte multe jucătoare lesbiene în circuitul WTA.

„Nu m-am simțit în largul meu, aveam sentimentul acela că nu pot acționa liber, parcă mă urmăreau tot timpul. Nu mi se pare normal să mă dezbrac în vestiar cu ele și să fiu privită”, declara atunci Bychkova.
.

Cine este Ekaterina Bychkova

În 2020, rusoaica și-a anunțat retragerea. A revenit însă anul acesta un turneu ITF de la Moscova, dar a fost învinsă.
Ekaterina Andreevna Bychkova a câștigat nouă titluri de simplu și patru de dublu pe circuitul ITF. Pe 20 februarie 2006, a ocupat cel mai bun loc în clasamentul mondial la simplu, 66. Cea mai mare reușită a sa a fost în 2005, la turneul de Grand Slam de la US Open, când a eliminate-o pe Svetlana Kuznetsova, campioana en-titre a turneului. În cariera sa a adunat puțin peste 1 milion de euro din tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: