Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș! Ce a făcut fiica unui celebru jucător de tenis

Scandal uriaș! Ce a făcut fiica unui celebru jucător de tenis

GALERIE FOTO (4) Yevgeny Kafelnikov, scandal, lider ATP

Fiica fostului lider mondial, Yevgeny Kafelnikov este în central unui scandal uriaș. S-a pozat cu un animal pe cale de dispariție. Internauții au criticat-o imediat.

Alesya Kafelnikova (22 de ani) și-a petrecut două luni de vacanța în Bali și a postat un film care a provocat un scandal uriaș, mii de persoane fiind supărate după ce au văzut ce a făcut aceasta. Tânăra s-a pozat fără haine pe un elefant, iar postarea a fost însoțită de comentariul: ”Vibe-uri naturale”. A urmat o altă postare cu un alt mesaj. Mesajul, ”Să iubești natura e în natura umană”. Alesya Kafelnikova este urmărită de aproximativ 543 de mii de persoane pe Instagram, iar postările sale au strâns 160 mii de vizualizări. Imediat au apărut comentariile.

”Săracul elefant. Nu ți-e rușine să te întinzi așa pe el? E o creatură vie. Banii acaparează totul”, a scris un internaut.

În scandal au intervenit și cei de la Organizația ”Salvați Elefanții Asiatici”.

”E o trivializare tragică a maiestuosului elefant. Specia sa luptă pentru existență, împotriva abuzurilor brutale din turism și din industria de entertainment”, a spus un purtător de cuvânt al asociației.

După ce a văzut ce s-a întâmplat, rusoaica și-a cerut scuze pe contul de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alesya Kaf (@kafelnikova_a)

Cine este Alesya Kafelnikova

Fiica fostului mare jucător de tenis are 22 de ani și s-a născut la Moscova. În trecut a fost implicată în mai multe scandaluri iar relația cu tatăl său, Yevgeny Kafelnikov nu este tocmai bună.

”Am eșuat ca tată. Nu mai pot ține asta în mine, sunt exact așa cum nu trebuia să fie un părinte. Am nevoie de ajutor”, scria fostul tenismen, în urmă cu ceva vreme pe Twitter.

Yevgeny Kafelnikov a fost lider în clasamentul mondial timp de 6 săptămâni, începând cu 3 mai 1999.
A câștigat în cariera sa 26 de titluri la simplu și 27 de titluri la dublu. Printre cele mai importante, se numără titlul olimpic câștigat la Sydney în 2000 și cele 2 titluri de mare șlem: cel de la Roland Garros, câștigat în 1996 și cel de la Australian Open, câștigat în 1999. În anul 2002 a făcut parte din echipa Rusiei care a câștigat Cupa Davis, pentru prima oară în istoria acestei țări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: