Redactia.ro
Home » Știri » O fostă prezentatoare din România a fost la un pas de moarte după ce a folosit pastile de slăbit: „Simțean că îmi dă cu un baros în tâmplă”

O fostă prezentatoare din România a fost la un pas de moarte după ce a folosit pastile de slăbit: „Simțean că îmi dă cu un baros în tâmplă”

GALERIE FOTO (3) Pastile de slabit

Simona Gherghe, fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct a apelat la o măsură drastică pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Fără să își dea seama că își pune în pericol sănătatea, Simona a folosit pastile de slăbit cumpărate din farmacie. Ce a pățit vedeta?

Simona Gheorghe în pericol de a face atac cerebral

Aflată în platoul Antena 3, fosta prezentatoare tv Simona Gherghe, a povestit cum a fost la un pas de moarte după ce a consumat pastile pe care multe femei din România le folosește.

Cu dorința de a scăpa de kilogramele în plus, Simona a apelat la pastile de slăbit, pe care le-a achiziționat din farmactie.

Acestea s-au dovedit a fi eficiente, deoarece în doar o săptămână, vedeta a slăbit 7 kilograme. Însă, ceea ce nu știa prezentatoarea este faptul că a fost pe punctul de a face atac cerebral.

„Aș vrea să fac precizarea că e o poveste de acum mulți ani. Cu mintea de acum, mi-aș da două palme. Eu niciodată nu am fost un om supraponderal. M-am întors dintr-o vacanță și am simțit că mă îngrășasem puțin. Erau 2-3 kilograme în plus, aveam 52 de kilograme. Și am zis să văd ce pot face, mergeam la sală, făceam sport, mi-am dat interesul.

Simona Gherghe, adevărul despre pastilele de slăbit

Vedeta s-a confruntat cu probleme de greutate după cele două sarcini, motiv pentru care a decis să apeleze, la un moment dat, și la pastilele de slăbit.

Simona Gherghe trage un semnal de alarmă către toate femeile care folosesc pastile pentru a slăbi.

După prima săptămâna de folosire a pastilelor, vedeta a precizat că ajusese la 45 de kilograme. De asemenea, aceasta nu mai avea poftă de mâncare, consuma apă iar după 5 zile, vedeta a început să aibă dureri îngrozitoare de cap.

Țin minte că dormeam și simțeam durerea în somn. Când pășeam, simțeam că-mi dă cineva cu un baros în tâmplă,a spus vedeta.

Ajunsă la spital, Simona avea tensiunea 16 cu 10, ceea ce înseamnă că era foarte mare, moment în care medicul s-a speriat.

După ce i-a administrat tratamentul, specialistul i-a spus că urma să facă oricând un atac cerebral.

Aceste pastile inofensive pe bază de plante mi-au dezechilibrat tot organismul. Urmările au fost foarte lungi, eu m-am chinuit vreo 6 luni să reușesc să-mi stabilizez tensiunea. Am luat aceleași medicamente pe care le ia tatăl meu, care e hipertensiv, a declarat Simona Gherghe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: