Redactia.ro
Home » Știri » Simona Gherghe, reacție acidă după publicarea măsurilor în noaptea de Înviere. „Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred!”

Simona Gherghe, reacție acidă după publicarea măsurilor în noaptea de Înviere. „Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred!”

Simona Gherghe

Simona Gherghe a publicat un mesaj dur pe rețeaua de socializare Facebook, după ce MAI a precizat că românii vor primi lumina sfântă în noaptea de Înviere de la autorități sau de la voluntari.

Simona Gheorghe, mesaj dur pe Facebook

Fosta prezentatoare, Simona Gherghe a postat un mesaj tranșant pe Facebook, după ce ministrul Afacerilor Interne a publicat măsurile care vor fi  luate în seara de Înviere. Indignată de aceste măsuri, fosta moderatoare a scris un mesaj care le-a atras atenția internauților.

Aceasta susține că nu erau necesare măsurile impuse de MAI și că oamenii credincioși își pot aprinde o candelă în casă, pentru că „Dumnezeu iubeste oamenii”.

Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie aveau romanii ortodocsi de viermuiala asta, in Saptamana Mare? Se supara, oare, Dumnezeu, daca ne aprindeam fiecare o candela, in casele noastre, in tacere si in smerenie, cu gandul la parintii sau bunicii de care TREBUIE sa avem grija si sa-i protejam? Nu se supara… Nu puteam sa avem si noi decenta si intelepciunea catolicilor? Credinta nu se masoara in lumina “sfanta” sau in “prescura” impachetata! Credinta inseamna sa-ti pese de cel de langa tine, inseamna sa ai grija de el, nu sa-i pui viata in pericol!”, a fost mesajul Simonei Gherghe.

Fanii și urmăritorii moderatoarei au comentat și distribuit mesajul vedetei într-un timp foarte scurt.

Dumnezeu iubeste oamenii. Eu asa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viata oamenilor in pericol, in numele Lui! Ce nevoie…

Publicată de Simona Gherghe pe Marţi, 14 aprilie 2020

 

Polițiștii locali, jandarmii și voluntarii bisericilor vor împărți lumina Sfântă

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne a precizat marți seara, că s-au luat unele măsuri în colaborarea cu Patriarhia România pentru noaptea de Înviere,.

Potrivit acestuia, angajații MAI și voluntarii cultelor vor merge și vor distribui Lumina Sfântă tuturor creștinilor.

Vom ajuta BOR la împărţirea sfintelor Paşti şi a luminii sfinte aduse de la Ierusalim în seara Învierii”, a declarat marţi Marcel Vela.

De asemenea, pentru persoanele trecute de 65 de ani și bolnave, autoritățile au decis ca lumina va fi distribuită de voluntari și patrulele existente sub coordonarea MAI aflate în misiune, sâmbătă, începând cu ora 20.00.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: