Redactia.ro
Home » Știri » O fotografie cu președintele Portugaliei la cumpărături a ajuns virală. Cum era îmbrăcat șeful statului

O fotografie cu președintele Portugaliei la cumpărături a ajuns virală. Cum era îmbrăcat șeful statului

Marcelor De Sousa

Președintele Marcelo Rebelo de Sousa a făcut senzație după ce a apărut într-un hipermarket în pantaloni scurți și purtând mască. Un actor portughez a postat o fotografie cu șeful statului, iar în câteva minute imaginea a devenit virală.

Președintele Portugaliei, apariție de senzație într-un supermarket!

Marcelor Rebelo de Sousa, președintele Portugaliei a fost fotografiat în timp ce era la cumpărături într-un hipermarket din Cascais, orașul în care șeful statului locuiește.

Șeful statului purta pantaloni scurți, o mască și avea mâinile la spate, așteptând la rând, și păstrând măsurile de distanțare socială.

Imaginea a fost postată de actorul comedian Eduardo Madeira, pe rețelele de socializare, care a devenit virală în scurt timp.

View this post on Instagram

Num Hipermercado de Cascais. Como não curtir?!

A post shared by Eduardo Madeira (@eduardo.madeira8) on

În luna martie, Marcelor de Sousa a anunțat că va intra în izolare și că și-a anulat evenimentele programte după ce un caz de coronavirus a fost confirmat la o școală ai cărei eleve vizitaseră palatul prezidențial.

Cât de afectată este Portugalia de epidemia de coronavirus?

Portugalia arată o rată a deceselor și o situație a îmbolnăvirilor de coronavirus cu mult diferită față de celelalte țări.

Medicul pneumolog Filipe Froes, susține că Portugalia a profitat de faptul că a avut timp în ceea ce privește răspândirea virusului. Acest lucru i-a oferit răgaz pentru a-și pregăti spitalele și să sporească numărul locurilor la terapie intensivă.

Cred că suntem cu trei săptămâni în urma Italiei și probabil cu o săptămână și jumătate în urma Spaniei, asta ne-a dat timp, zile prețioase, ca să ne pregătim. Cred că principala diferență este și că am angajat din timp medici pentru asistență medicală primară”, a mai spus medicul.

Pe data de 18 martie, Portugalia a elaborat instalarea stării de urgență, la două zile după ce a fost raportat primul deces din cauza noului virus.

În prezent, Portugalia are 29.900 de de cazuri de îmbolnăvire, la o populația de circa 10 milioane de locuitori și 1.277 de decese.

De asemenea, un studiu al Universității Nova din Lisabona, arată că în primele 25 de zile, răspândirea de coronavirus în Portugalia a fost printre cele mai scăzute din întreaga Europa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: