Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O glumă nesărată între doi soți s-a terminat cu un divorț

O glumă nesărată între doi soți s-a terminat cu un divorț

A vrut să facă o glumă nesărată, dar n-a prevăzut finalul. Un bărbat din Suedia i-a întins o capcană soției sale, pentru a-i stârni râsul, însă totul a ieșit prost. După ce i s-a întâmplat femeii, aceasta a intentat divorț și a pus punct unui mariaj de șase ani. Când au aflat și alții ce a făcut bărbatul, l-au blamat. Nu le-a venit să creadă că cineva ar face asta pentru câteva vizualizări pe Youtube.

O glumă nesărată între doi soți s-a terminat cu divorț

Trendul cu prank-uri ia tot mai multă amploare pe Youtube. Din acest considerent, un bărbat din Suedia s-a gândit să-i facă o farsă soției sale și s-o filmeze. Numai că, totul a ieșit prost pentru el.
Bărbatul i-a lipit super-glue pe capacul de la WC și a așteptat ca soția lui să se ducă la baie. Aceasta s-a așezat pe toaletă fără să se aștepte la ce o să urmeze. Când s-a ridicat, însă, pielea a început să sângereze. Realizând ce s-a întâmplat, femeia n-a fost de înduplecat. S-a dus să-și confrunte soțul și i-a cerut instant divorțul.

Bărbatului nu i-a venit să creadă că a fost în stare să-și rănească soția în felul acesta și își regretă fapta. Din păcate pentru el, femeia este de neînduplecat. Aceasta susține că va merge până la capăt cu divoțul și că nu e cale de întoarcere.