Redactia.ro
Home » Home » O iluzie optică a ajuns virală. Corpul fetei nu se mai vede de la brâu în jos

O iluzie optică a ajuns virală. Corpul fetei nu se mai vede de la brâu în jos

Iluziile optice șochează mereu internauții prin complexitatea lor.

Recent, o fotografie ciudată a făcut furori pe internet. În imagine este ipostaziată o fată care pare că se scufundă în pavajul dintr-un parc. Fotografia a devenit imediat virală, iar oamenii încearcă să își dea seama ce se întâmplă cu restul corpului tinerei.

Imaginea a fost postată pe rețelele sociale Reddit și TikTok și arată o fată îmbrăcată într-o bluză roz, care ține în mână o jucărie pe care o privește cu multă atenție.

Până acum nu pare nimic în neregulă, nu? Situația se complică în momentul în care iese în evidență faptul că trupul copilei pare scufundat în pavajul de lângă iarbă.

„Fata mea, oare unde este restul corpului ei? Ohh, eu văd unde, voi puteți vedea?” – este mesajul scris în dreptul pozei, de utilizatorul Reddit, u/MK24eve, care a făcut postarea.

Imaginea devenită virală este doar o iluzie optică

Imaginea care a devenit virală într-un timp atât de scurt s-a dovedit a fi, de fapt, doar o iluzie optică. Mai mulți internauți au încercat să afle secretul din spatele fotografiei, dar nimeni nu a putut desluși misterul.

Utilizatorul care a făcut postarea ciudată a explicat, în cele din urmă, de ce fata din poză pare îngropată pe jumătate în pavaj.

„Pavajul din iarbă este la capătul peretelui, apoi drumul pe care stă fiica mea este cu aproximativ 1 metru mai jos decât pavajul din iarbă, unde își odihnește brațul”, a spus u/MK24eve, potrivit Newsweek.com.

Imaginea virală a fost publicată pe data de 6 mai, iar până acum a adunat deja aproape 70 de mii de apreciezi și peste 1100 de comentarii din partea internauților.

Un utilizator Reddit, NotMyMa1nAccount, a scris:

„La prima vedere am crezut că umbrele sunt o rochie și că ea este întinsă pe jos”.

O altă persoană, Pork_Chap, a comentat:

„Chiar și după ce mi-ai subliniat acest lucru, creierul meu încă se zbate între înțelegere și confuzie.”

XXXTENTACHION a adăugat:

„Am crezut că este doar într-o gaură în pământ. Umbra ar fi în continuare în același loc, așa că asta nu m-ar ajuta cu adevărat dacă nu aș ști mai bine.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: