Redactia.ro
Home » Știri » O jurnalistă a aflat în DIRECT că are cancer la sân

O jurnalistă a aflat în DIRECT că are cancer la sân

GALERIE FOTO (5) O jurnalistă a aflat în DIRECT că are cancer la sân

A aflat în DIRECT că are cancer la sân. O jurnalistă din Oklahoma, din Statele Unite ale Americii, a fost diagnosticată cu cancer la sân în timpul unei transmisiuni în direct. Ali Meyer, în vârstă de 41 de ani, transmitea în direct despre o campanie de screening.

O jurnalistă a aflat în DIRECT că are cancer la sân

Ali Meyer, o jurnalistă se pregătea pentru o transmisiune LIVE în legătură cu o campanie de screening. Aceasta a acceptat să facă o mamografie în timpul Live-ului, medicul spunându-i că are cancer la sân.

M-am pregătit pentru un control de rutină, dar nu mă așteptam la așa ceva. Eram convinsă că nu vom descoperi nimic astăzi și uite ce s-a întâmplat. Am cancer la sân. Voi face investigații pentru a vedea ce urmează. A fost șocant și greu să aflu asta. Nu mi-am dorit să vă dau o astfel de veste într-unh moment în care vorbeam despre conștientizarea femeilor în legătură cu cancerul la sân„, a declarat jurnalista.

Medicii au anunțat-o că trebuie să facă masectomie, iar operaația a fost un succes. Ali Meyer se recuperează și a decis să-și spună povestea pentru a ajuta mai multe femei care suferă de cancer.

Citeste si:Realitatea se vede din nou: a intrat pe Digi RCS-RDS într-un timp record

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini