Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » O jurnalistă de la Bloomberg s-a îndrăgostit de un infractor. A divorțat de soț și și-a dat demisia

O jurnalistă de la Bloomberg s-a îndrăgostit de un infractor. A divorțat de soț și și-a dat demisia

Jurnalista Bloomberg, Christie Smythe, s-a îndrăgostit iremediabil de cel mai detestat infractor din America. Ea a divorțat de soț și chiar a renunțat la profesia de jurnalist pentru acesta. Povestea ei de iubire a devenit virală.

O jurnalistă de la Bloomberg s-a îndrăgostit de un infractor. A divorțat de soț și și-a dat demisia

O jurnalistă de la publicația americană Bloomberg, Christie Smythe,  s-a îndrăgostit de cel mai detestat infractor din SUA. Pentru a putea fi împreună cu el și-a părăsit soțul și a renunțat la job. Într-un interviu, Cristie se declară foarte fericită cu cel care a primit șapte ani de închisoare pentru fraudă, și care se află acum în arest. Jurnalista este dispusă să-l aștepte până își va ispăși pedeapsa.

Image result for Christie Smythe

Mai exact, Cristie Smythe s-a îndrăgostit de fostul CEO din domeniul farmaceutic, Martin Shkreli, care a căzut în dizgrație, după ce s-a descoperit că este vinovat de fraudă. Chiar ea a scris, în 2015, un articol despre acesta, în care a dezvăluit că Shkreli este anchetat pentru fraudă. De altfel, tot în 2015, Martin Shkreli, a fost blamat pentru că a crescut peste noapte prețul unui medicament folosit pentru tratarea HIV de la 13,75$ la 750$ per tabletă.

”Sunt fericită. Simt că am un scop”, i-a spus Smythe jurnalistei Stephanie Clifford, despre relația cu fostul CEO.

Cum s-a îndrăgostit jurnalista de infractor

Jurnalista s-a îndrăgostit de infractor scriind despre faptele sale. La un moment dat s-au cunoscut și la sugestia acestuia, ea a pus capăt căsniciei sale.

Image result for Christie Smythe

Jurnalista vrea să facă și copii cu el. Ea și-a înghețat ovule pentru a putea întemeia o familie de îndată ce „Pharma Bro”, așa cum i se mai spune, va ieși din arest. Acesta trebuie să mai stea închis până în anul 2023.  Și, cu toate că iubitul ei este în spatele gratiilor, Smythe are grijă să-l viziteze frecvent. Primul lor sărut a fost în camera intimă pentru deținuți.

Image result for Christie Smythe

În perioada când Martin Shkreli era în atenția presei și era aspru criticat pentru faptelel sale, Cristie Smythe  intervenea pe rețelele de socializare și îi lua apărarea. Conducerea Bloomberg astfel, i-a reproșat că încălcat normele etice ale organizației, iar ea atunci a renunțat la profesia de jurnalist.

„Conduita domnișoarei Smythe în legătură cu domnul Shkreli nu este consecventă cu așteptările de la un jurnalist Bloomberg”, a declarat un purtător de cuvânt al publicației, pentru Elle. Jurnaliștii de la Elle au luat legătura și cu Shkreli pentru a comenta povestea, iar el i-a transmis iubitei lui că: „Domnul Shkreli îi dorește domnișoarei Smythe cel mai bun noroc în întreprinderile sale viitoare”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: