Redactia.ro
Home » Monden » O mai recunoști? Incredibil cum arată după operațiile estetice FOTO

O mai recunoști? Incredibil cum arată după operațiile estetice FOTO

GALERIE FOTO (6) O mai recunoști Incredibil cum arată după operațiile estetice FOTO

O mai recunoști? În prezent este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar cu timpul, chipul artistei s-a schimbat complet, mai ales după ce a ales la numeroase operații estetice. Daniela Gyorfi, căci despre ea este vorba, s-a transformat complet în ultimii ani!
Cum arată acum vedeta?

O mai recunoști? Incredibil cum arată după operațiile estetice FOTO

O mai recunoști? Se știe că multe vedete din întreaga lume apelează, la un moment dat, la operațiile estetice. Teoretic, acestea ar trebui să înfrumusețeze chipul omului, dar câteodată, rezultatele nu sunt chiar pe măsura așteptărilor. Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, s-a transformat din cauza intervențiilor estetice. Daniela Gyorfi, în vârstă de 52 de ani, are aceeași energie debordantă și este întotdeauna plină de viață.

A reușit să reziste în industria muzicală chiar și după o carieră de mai bine de două decenii. Daniela este prima vedetă din România care și-a pus silicoane. Artista a apelat în 1999 la o mărire de bust, din dorința de a arăta impecabil. “Voiam şi eu sâni mai mari, aşa că mi-a trecut prin minte să îmi pun nişte şosete în sutien. Efectul a fost garantat. Trebuia să îmbrac pentru acel eveniment o bustieră mult prea largă şi am fost nevoită să o umplu cu ceva!”, declara în trecut Daniela.

Ușor, ușor, Daniela Gyorfi a mai apelat la câteva intervenții chirurgicale, iar transformare este vizibilă. Artista a recunoscut că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, din dorința de a arăta bine. “Mi-am făcut o operaţie la nas. Dacă aş fi mai mult operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine. Da, mă gândesc să îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele, mi le-am mai şi stricat, mi-am reparat dantura, care n-a fost neapărat un moft, și am extensii de păr”, a dezvăluit vedeta. În prezent, Daniela Gyorfi se poate declara o femeie împlinită. Aceasta șia construuit o familie alături de George Tal, impreună cu care o fetiță minunată.

Drama trăită de Daniela Gyorfi

Deși are o carieră de invidiat, Daniela a trecut prin multe momente dificile. După ce și-a pierdut mama, artista a suferit din cauza mai multor sarcini pierdute. “Viața agitată, nopți nedormite, spectacole… Am avut unul, iar noaptea am avut frisoane. Eram însărcinată în 3-4 luni. Am ajuns la spital, doctorul mi-a zis că s-a oprit evoluția sarcinii. Asta a fost prima. Am zis, asta e, nu beau, nu fumez, nu mă droghez… Am rămas din nou însărcinată, am pierdut-o tot așa, la 3-4 luni. Medicul mi-a zis s-o las mai ușor. M-am dus la control, după ce am pierdut-o și pe a treia, pe la 4 luni. Am crezut că mor la asta. Am avut o hemoragie puternică.”, povestea Daniela într-un interviu pentru “Vorbește lumea”.

Rugăciunile i-au fost ascultate, iar Daniela și George au devenit părinții unei fetițe superbe. Vedeta a declarat că s-a confruntat cu depresia, dar că nu a realizat imediat acest lucru. „Eu am avut și depresie, de care nu mi-am dat seama. Plângeam din orice. Am făcut o mie de teste, nu aveam nimic în neregulă. Am zis că e cazul să fac testul papanicolau, am ajuns la spital, dar înainte mi s-a făcut o ecografie… Și am aflat că sunt din nou însărcinată. Și am făcut consult de la o săptămână la alta. Doctorul mi-a zis să renunța la multe și am renunțat. La efort mare, fără diete… Și așa a apărut Maria. Nu m-am bucurat decât în ultima clipă”, a mai spus Daniela.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: