Redactia.ro
Home » Monden » O mai știi pe Bianca din „Numai iubirea, doar iubirea”?! Acum iubește și a devenit mireasă

O mai știi pe Bianca din „Numai iubirea, doar iubirea”?! Acum iubește și a devenit mireasă

GALERIE FOTO (2) Bianca din „Numai iubirea” a devenit mireasă.

Bianca Neagu, cunoscută publicului larg pentru rolul său memorabil din serialul „Numai Iubirea”, unde a jucat alături de nume mari ale cinematografiei românești precum Alexandru Papadopol, Oana Zăvoanu, Dan Bordeianu, Corina Dănilă și Adela Popescu, a făcut pasul cel mare. La doar 7 ani, Bianca a reușit să cucerească inimile telespectatorilor cu inocența și talentul ei, iar acum, la 27 de ani, tânăra a decis să își unească destinul cu partenerul de viață, Alin Croitoru, după o frumoasă poveste de dragoste ce durează de 10 ani.

Evenimentul a fost unul discret

Evenimentul, deși păstrat sub semnul discreției, a fost dezvăluit de prietenii cuplului care au postat imagini din ziua cea mare pe rețelele sociale. Bianca a ales o rochie de mireasă lungă, tip sirenă, accesorizată cu mănuși elegante, un adevărat simbol al grandoarei și eleganței. Alin, mirele, nu s-a lăsat mai prejos, îmbrăcând un costum negru clasic, completat de un papion și o cămașă albă, întruchipând perfect rolul de partener pentru viață al Biancăi.

Prietenii și cei dragi au fost alături de cuplu în această zi specială, oferindu-le urări de „Felicitări!” și binecuvântări pentru noua lor călătorie împreună. Emoția și fericirea au fost palpabile, iar fotografiile postate online doar subliniază magia momentului.

Ce meserie are acum Bianca Neagu

Despre pasiunile și planurile de viitor, Bianca a mărturisit că, deși a absolvit masterul în Logopedie și se dedică cu drag lucrului cu copiii, nu a renunțat la visul de a reveni în fața camerelor de filmat. Actoria rămâne o parte integrantă din viața ei, iar dorința de a reveni pe micile ecrane este mai puternică ca niciodată.

Relația ei de lungă durată cu Alin Croitoru, un artist vizual recunoscut, adaugă o nouă dimensiune vieții ei, combinând armonios pasiunea pentru artă și dragostea pentru familie. Cu toate acestea, Bianca își dorește să îmbine profesia de logoped cu cariera în actorie, arătându-și astfel versatilitatea și dedicarea pentru ambele domenii.

Bianca Neagu din „Numai Iubirea” a devenit mireasă.
Sursa foto – Instagram | Bianca Neagu din „Numai Iubirea” a devenit mireasă.

„A trecut foarte mult timp de la Numai iubirea. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine. Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie. Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am. De șase ani şi jumătate am o relaţie cu Alin Croitoru, el fiind artist vizual.”, spunea tânăra în urmă cu doar câțiva ani.

Pe măsură ce își continuă călătoria în viață, alături de Alin, Bianca Neagu rămâne un exemplu de urmat în ceea ce privește urmărirea pasiunilor și adevăratelor chemări, indiferent de obstacolele întâlnite pe drum. Nunta lor marchează începutul unui nou capitol, plin de promisiuni și speranțe pentru viitor, înconjurat de dragoste, artă și dedicare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: