Redactia.ro
Home » Monden » Unde vor pleca Bianca Neagu și soțul ei în luna de miere? Ce destinație de vis au ales

Unde vor pleca Bianca Neagu și soțul ei în luna de miere? Ce destinație de vis au ales

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit! Unde va pleca actrița în luna de miere. Iată detaliile!

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit

La doar 7 ani, Bianca Neagu a debutat într-unul dintre cele mai indrăgite seriale de telenovelă din România, „Numai iubirea”, difuzat de Acasă TV. Cu inocența și farmecul ei, a reușit să cucerească inimile telespectatorilor și să devină rapid o prezență notabilă în industria cinematografică a țării. Cu toate acestea, viața ei profesională nu este singura care a cunoscut un succes răsunător; în prezent, actrița se pregătește pentru o altă etapă importantă în viața sa, luna de miere, după ce a spus „Da!” în fața lui Dumnezeu și a apropiaților săi.

Chiar dacă a fost mereu discretă în privința vieții sale personale, Bianca Neagu a ales să împărtășească această bucurie cu fanii săi. Ea a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la evenimentul nuntii, alături de un text emoționant în care și-a exprimat recunoștința și fericirea pentru această nouă etapă a vieții sale. În aceste instantanee, putem vedea o Bianca Neagu strălucitoare într-o rochie de mireasă simplă și elegantă, care a evidențiat în mod superb formele sale feminine.

„Nunta a fost superbă, așa cum ne-am dorit-o atât eu, cât și soțul meu. Ne-am distrat cu toții, am dansat, am râs copios și a fost ceva tare frumos. Ne-au fost alături familiile, prietenii și colegii noștri. Când am îmbrăcat rochia de mireasă, atunci eu am realizat că urmează să mă mărit, până atunci o luam ca pe o glumă, dacă pot să zic așa”, a mai spus Bianca Neagu, pentru Click!

Cu o apariție fermecătoare și o rochie de mireasă care a făcut-o să strălucească, actrița a reușit să impresioneze pe toată lumea. Dar emoțiile și bucuria aduse de acest moment special nu se opresc aici. În curând, Bianca Neagu și soțul ei vor pleca în luna de miere pentru a-și începe călătoria în viața de cuplu.

Unde va pleca actrița în luna de miere

Cât despre destinația aleasă pentru luna de miere, se pare că planurile sunt deja făcute, dar mai există câteva detalii de rezolvat înainte de a porni în această aventură romantică. Conform declarațiilor Biancai Neagu, cei doi proaspeți însurăței au decis să petreacă luna de miere în New York, unul dintre cele mai fascinante orașe din lume. Cu siguranță, acest oraș plin de viață și cu numeroase atracții culturale și turistice va oferi cuplului o experiență de neuitat.

„Încă nu am început să ne ocupăm de vacanță, dar urmează. O să mergem în luna de miere, evident, în New York, ne-am gândit amândoi, dar acum mai avem câte ceva de rezolvat și după urmează să plecăm”, a declarat Bianca Neagu, pentru sursa citată. 

Cu siguranță, această luna de miere în New York va fi o experiență magică pentru Bianca Neagu și soțul ei, și o nouă pagină în povestea lor de dragoste. Fanii îi urmăresc cu nerăbdare și sunt bucuroși să facă parte din această călătorie a lor, chiar și prin intermediul rețelelor de socializare, unde actrița împărtășește bucuroasă momente din viața sa personală.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: