Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe Narcisa Guță? Cum arată acum fosta soție a celebrului manelist VIDEO

O mai ții minte pe Narcisa Guță? Cum arată acum fosta soție a celebrului manelist VIDEO

O mai ții minte pe Narcisa Guță? Cum arată acum fosta soție a celebrului manelist FOTO

O mai ții minte pe Narcisa Guță?  Iată cum arată acum fosta soție a celebrului manelist, cea care ne ținea cu sufletul la gură ori de câte ori deschideam televizoarele!

O mai ții minte pe Narcisa Guță?

Narcisa Guță, pe numele real Narcisa Balaban, ne-a distrat ani de zile alături de celebrul manelist cu care a avut un mariaj. Cei doi erau prezenți constant în emisiunile TV și reușeau să-i țină pe telespectatori în suspans. Cu toții știm că după despărțirea lor, Narcisa a încercat să-l împace pe manelist, însă fără succes. Aceasta avea multe ieșiri nervoase și oferea detalii intime din viața fostului partener, motiv pentru care audiența creștea de fiecare dată când cei doi erau pe sticlă. Totuși v-ați întrebat ce mai face Narcisa și cum mai arată? Iată imagini din prezent!

Cum arată acum fosta soție a celebrului manelist

Narcisa a postat de curând un video pe TikTok, dintr-un mall, în care dansa fără inhibiții, pe ritmuri de manele. Aceasta are un fizic demn de invidiat și este foarte cochetă așa cum ne-a și obișnuit.

Vedeta merge acum la sală pentru a se menține și consumă alimente sănătoase. Totodată Narcisa nu s-a ascuns de cabinetul chirurgului plastician, având  câteva intervenții estetice la nivel mamar și rinoplastie, iar asta nu este tot! Pentru că ține mult la zâmbetul ei, fosta soție a menlistul și-a pus fațete pentru a străluci atunci când iese în public, potrivit cancan.ro.

@narcisabalaban💋♬ sunet original – ionutcercelmusic

@narcisabalabanA pupa 💋Narci 🥰

♬ sunet original – Rodi Rodica

Sursa foto: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: