Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf? Iată cum arată acum. A fost nelipsită de la petrecerea dată în cinstea lui Laurențiu Jr.

O mai ții minte pe Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf? Iată cum arată acum. A fost nelipsită de la petrecerea dată în cinstea lui Laurențiu Jr.

GALERIE FOTO (2)

Laurențiu Jr. Reghecampf a împlinit, miercuri, 14 ani. Băiatul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf și-a serbat ziua de naștere alături de prietenii lui cei mai buni. Bebeto, așa cum îi spune mama lui, a avut parte de o petrecere frumoasă alături de cei dragi. Bineînțeles că, nelipsită a fost Nuți.

Cum arată Nuți acum

O mai ții minte pe Nuți, bona lui Bebeto Reghecampf? Anii au trecut, iar oamenii care urmăreau familia Prodan- Reghecampf pe micile ecrane, acum câțiva ani, nu mai credeau că bona face parte din familie. Ei bine, Nuți este în continuare bona lui Laurențiu Jr. Reghecampf. Aceasta a fost nelipsită de la petrecerea de ziua de naștere a lui Laurențiu Jr. Băiatul Anamariei Prodan a petrecut alături de cei mai buni prieteni, în ziua când a împlinit 14 ani. Bineînțeles că, mama lui i-a fost alături ca-n totdeauna.

De altfel, Anamaria Prodan a fost cea care a și postat un video de la petrecere, în care se poate observa că este prezentă și Nuți. Deși au trecut mulți ani de când aceasta nu a mai fost în lumina reflectoarelor, iată că a rămas neschimbată.

Ce mesaj i-a transmis Laurențiu Reghecampf fiului său

Deși dragostea nu îi mai leagă pe părinții lui, „Bebeto” va rămâne întotdeauna fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de fotbal a publicat pe Instagram un mesaj și mai multe fotografii cu fiul lui, care a împlinit, miercuri, 14 ani. „La mulți ani Bebele meu – te iubește tata mult ❤️”, a scris antrenorul de fotbal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

În fotografii, Laurențiu Reghecampf Junior apare în mai multe ipostaze, la vârste diferite. Era zâmbitor, asemenea tatălui, de la care se observă clar că a moștenit câteva trăsături fizice. Mai multe persoane au transmis și ele urări: „Să fie sănătos și să vă aducă numai bucurii!🙏🍀”, „Îti doresc pace si liniste! Meriti”, a scris altcineva.

Și mama, Anamaria Prodan, i-a lăsat, de asemenea, un mesaj. „Ești totul pentru mine”, a spus ea.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: