Redactia.ro
Home » Monden » O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy? Cum arată astăzi Monica Andrei FOTO

O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy? Cum arată astăzi Monica Andrei FOTO

GALERIE FOTO (11) O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy_

O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy? În urmă cu mai bine de 20 de ani, trupa Candy făcea furori pe scena muzicii, iar români erau în extaz ori de câte ori cele trei fete își făceau apariția. În prezent, Selena, Giulia Anghelescu și Monica Andrei au luat drumuri diferite. Selena și Giulia au rămas în atenția publicului, dar Monica, roșcata trupei s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată astăzi solista?

O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy? Cum arată astăzi Monica Andrei FOTO

O mai ții minte pe roșcata de la trupa Candy? În anii 2000, Giulia Anghelescu, Selena și Monica Andrei este considerate unele dintre cele mai frumoase și talentate artiste din România. Cele trei reprezentau trupa Candy, care făcea furori în rândul fanilor. După ce formația s-a destrămat, Monica a reconstruit-o alături de alte trei colege, Elena Nicu, Andrada și Lucia Radu. Ulterior, trupa s-a desființat definitiv, iar Monica s-a retras și ea din lumina reflectoarelor. Spre deosebire de primele sale colege de trupa, Monica a preferat să se axeze pe viața personală și mai puțin de cariera muzicală.

Tânăra a apărut în presă doar cu aspecte din viața sa personală. În perioada în care a făcut parte din trupa Candy, Monica a avut o relație cu impresarul ei, Lucian Ionescu, dar acesta a părăsit-o după ce artista a rămas însărciantă. Astfel, vedeta se ocupă de creșterea fiului său Matei, în vârstă de 10 ani. Monica este vizibil schimbată, având câteva kilograme în plus, dar a rămas cu același zâmbet copilăresc de odinioară.

Pe rețelele de socializare, vedeta se mândrește cu fiul său, postând numeroase fotografii împreună cu el. Referitor la viața sentimentală, fosta roșcată pare să fie o mamă singură. Cu toate că nu a mai cântat în fața publicului, Monica colaborează cu diferiți artiști, dovada fiind imaginile postate de aceasta pe rețelele de socializare. Pe lângă acestea, Monica le aduce aminte fanilor săi de perioada în care a avut un succes imens, postând zeci de poze cu trupa Candy. În 2015, Monica a participat la Vocea României, atrăgând atenția juriului cu vocea sa, dar încercarea de a-și redresa cariera nu a fost un succes pentru ea.

Tatăl fiului Monicăi ex-Candy a murit de coronavirus

Lucian Ionescu s-a stins din viață după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Pe 26 decembrie 2020, inima impresarului s-a oprit, iar soția sa, Jeanine Ionescu a făcut dezvăluiri emoționante. Aceasta a povestit despre dragostea pe care i-a purtat-o soțului ei, iar de dragul lui a trecut și peste relația extraconjugală pe care a avut-o cu Monica ex-Candy, în urma căreia a rezultat și un copil. ”Lucian și Monica au un fiu, pe Matei, care înseamnă dar de la Dumnezeu, îl iubesc ca pe copilul meu, l-am crescut. Cu Monica am făcut pace de mult timp, este un om tare bun, stă acasă cu ceilalți copii ai mei, până mă externez.Pe 26 decembrie am primit un telefon, era un cadru medical de la Spitalul ”Cantacuzino”, mă anunța că nu s-a mai putut face nimic, că inima lui Lucian s-a oprit. Avea 62 de ani”, a mărturisit Jeanine Ionescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: