Redactia.ro
Home » Monden » O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

GALERIE FOTO (5) O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu

O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu? S-a retras de la pupitrul știrilor în urmă cu 14 ani, dar a rămas în amintirea românilor. Celia Petricu găzduia jurnalele principale de știri de la TVR, fiind prezentă la toate evenimentele mondene. Cum arată și cu ce se ocupă acum?

O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu? Cum arată și cu ce se ocupă acum

O mai țineți minte pe știrista Celia Petricu? În urmă cu aproape 15 ani, Celia era una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Era prezentă la orice eveniment monden și le zâmbea telespectatorilor în fiecare seară când prezența știrile la TVR. Spre surprinderea tuturor, în momentul când era pe val, Celia Petricu a decis să se retragă din televiziune, fără să ofere prea multe explicații. Ultima ei apariție pe micul ecran a fost în 2007, în cadrul unei emisiuni pe post de nisă, dedicat femeilor. Celia a renunțat la televiziune pentru a se dedica vieții de familie, dar și pentru a se implica în afaceri.

Tot în 2007 aducea pe lume primul său copil, o fetiță minunată pe nume Karina. Vedeta este căsătorită pentru a doua oară cu Laurențiu Ionete, iar în trecut s-a zvonit că s-ar fi mutat din Capitală, într-o zonă de munte. În 2013, Celia a fost surprinsă la club, unde era însotită de soțul său. Cu siguranță, anii ce au trecut i-au umbrit celebritatea, dar Celia a rămas neschimbată și la fel de frumoasă.

Cum este Celia în postura de mamă

Celia era extrem de fericită după ce a născut-o pe Karina, mărturisind că nu a avut probleme cu greutatea în timpul sarcinii. Fosta știristă declara că mama sa a învățat-o cum să aibă grijă de fiica ei, având în vedere că este singurul copil al ei. „Citeam din toate revistele de specialitate, intrebam, ascultam, plangeam, ma rugam cu lacrimi. Mama a fost cea care mi-a aratat cum trebuie sa o spal, sa o schimb, sa o masez, sa o adorm. Laurentiu ma ajuta enorm de mult in tot ceea ce fac. Ma incurajeaza, ma asigura ca totul este perfect, ca ma descurc foarte bine„, declara Celia pentru Viva.ro.

Referitor la aducea pe lume celui de-al doilea copil, Celia a declarat că nu își mai dorește un alt copil. „Nu-mi pot cenzura gandurile catre un fra-tior sau o surioara pentru Karina. Dar asta nu inseamna o programare, un plan, un tratament, o noua comanda pentru o noua ca-mera. Nici vorba! Abia am timp sa ma gan-desc la propria mea fiinta, caci Karina este un copil pe care mi l-am dorit dintotdeauna si ea este tot ce ma preocupa acum!”. Se pare că fosta prezentatoare de știri nu s-a răzgândit în privința acestui lucru.

În perioada când era prezentatoare de știri, Celia Petricu reușea să le aducă zâmbetul pe buze colegilor din platou. Frumoasa brunetă a fost adusă în fața camerelor de luat vederi fără să se aștepte, atunci când gazda știrilor s-a îmbolnăvit. Pe atunci, Celia era doar reporter, dar avea experiență și era telegenică. Celia purta mereu o icoană la ea, care, spunea ea, îi aducea noroc.”Prezentam jurnalul de la ora 7:00, cand am alunecat si-am cazut pe burta. Regizorul a introdus imediat genericul. N-am mai avut nici o secunda la dispozitie sa asez la loc scaunul care a fost proiectat la cativa metri. Pentru prima stire, am fost nevoita sa mimez pozitia sezut, fara sa am, de fapt, un scaun la dispozitie. Toti cameramanii si colegii radeau in hohote, dar eu am prezentat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat”, povestea Celia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: