Redactia.ro
Home » Știri » O mamă a adoptat un băiețel, dar apoi a observat un detaliu bizar! Ce a aflat despre el și despre soțul ei, în urma unui test ADN

O mamă a adoptat un băiețel, dar apoi a observat un detaliu bizar! Ce a aflat despre el și despre soțul ei, în urma unui test ADN

O mamă a adoptat un băiețel, dar apoi a observat un detaliu bizar! Ce a aflat despre el și despre soțul ei, în urma unui test ADN

O mamă a ajuns să adopte un băiețel, dar ulterior a început să observe un detaliu bizar. Senzația că este ceva în neregulă nu îi dădea pace, așa că a decis să investigheze această situație. Ceea ce a aflat despre legătura dintre copil și soțul ei a lăsa-o mută de uimire.

Femeia în vârstă de 33 de ani și soțul ei în vârstă de 38 de ani formau un cuplu de mai bine de 15 ani. Locuiau în același cartier de mai bine de un deceniu, așa că aveau mulți prieteni buni în cartier. Printre aceștia se număra și o vecină mai tânără, care avea un fiu.

Ce detaliu bizar a observat o mamă care a adoptat un băiețel?

Din păcate, vecina a rămas mamă singură după ce tatăl băiețelului în cauză și-a luat tălpășița după ce au avut o aventură de o noapte. A urmat o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate, care i-au curmat în cele din urmă viața. Pentru că nu puteau rămâne indiferenți la suferința băiețelului, soții menționați anterior au ales să ia chiar ei copilul, ca să nu ajungă un orfan la mâna statului.

Moartea tinerei mămici i-a afectat extrem de mult pe prietenii ei. Pentru că aveau deja o relație foarte bună cu băiețelul, cei doi soți au discutat și au decis să îl ia ei, deși aveau deja un fiu de aproximativ aceeași vârstă.

Odată cu trecerea timpului, femeia a început să observe niște detalii care i-au dat de gândit în legătură cu soțul ei și cu băiatul salvat după moartea vecinei. Și-a dat seama că cei doi băieți seamănă izbitor, deși doar pentru unul ea era mama biologică. Așa au început să apară problemele…

Nu a reușit să scape de îndoieli, așa că a început să investigheze situația și așa a aflat adevărul șocant: chiar soțul ei era, de fapt, tatăl biologic al băiatului adoptat.

„Mă simt ca o fraieră, iar demnitatea mea a fost călcată în picioare. Simțeam că nu am devenit mamă, ci eram doar idioata care a fost folosită de soț ca babysitter pentru fiul lui”, a dezvăluit femeia, conform AmoMama.

Femeia și-a făcut publică povestea în mediul online și a stârnit un val de reacții. Printre mesajele primite, cei mai mulți internauți au rugat-o totuși să găsească o soluție prin care copilul să sufere cât mai puțin, fiindcă el nu are nicio vină pentru modul în care a venit pe lume, mai ales că și-a pierdut deja mama biologică.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: