Redactia.ro
Home » Știri » O mamă și-ar fi vândut bebelușul ca să-și plătească operația estetică la nas. Nu putea să „respire bine”

O mamă și-ar fi vândut bebelușul ca să-și plătească operația estetică la nas. Nu putea să „respire bine”

GALERIE FOTO (2) O mamă și-ar fi vândut fiul nou-născut, ca să-și plătească operația estetică la nas

O mamă este acuzată că și-ar fi vândut fiul nou-născut ca să-și plătească operația estetică la nas. Ea a fost arestată, fiind bănuită de trafic pe persoane. Iată cum s-a întâmplat totul și ce sumă ar fi urmat să primească.

O mamă e acuzată că și-a vândut bebelușul ca să-și facă operație estetică la nas. Femeia a fost arestată

Femeia căreia i se aduc acuzațiile revoltătoare are 33 de ani și provine din Rusia. Numele ei nu a fost dezvăluit presei.

Tânăra este bănuită că și-ar fi vândut fiul, abia născut de câteva zile, ca să facă rost de pentru o operație estetică la nas, adică pentru o rinoplastie, pe care și-o dorea „ca să respire mai bine”. În schimbul bebelușului, ea urma să primească suma de  3.000 de lire sterline, bani necesari pentru intervenția estetică, conform Daily Star.

O mamă și-ar fi vândut fiul nou-născut, ca să-și plătească operația estetică la nas
Sursa foto: mvd_dagestan/Newsflash

Femeia s-ar fi descotorosit de copilaș la numai cinci zile după ce l-a adus pe lume. Potrivit unor surse din cadrul poliției, aceasta a mărturisit că ar fi făcut asta pentru că voia să-și plătească intervenția estetică.

Mama a născut băiețelul pe 25 aprilie 2022 la un spital din orașul Kaspiysk, situat în sudul Rusiei. Cinci zile mai târziu, ea l-ar fi vândut unui cuplu, doi parteneri care își doreau să fie părinți. În ziua în care și-a „predat” fiul acestora, mama a primit un avans, iar ulterior, ei urmau să îi achite suma finală, care să acopere costul operației estetice. Nu au mai apucat să facă „tranzacția” pentru că anchetatorii i-au reținut pe toți trei și au deschis dosar penal pentru trafic de persoane.

Urmează ca oamenii legii să stabilească ce pedeapsă îi va fi aplicată femeii dacă este găsită într-adevăr vinovată, dar și ce se va întâmpla cu bebelușul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: