Redactia.ro
Home » Știri » O mașină a rămas blocată pe linia de tramvai, din Capitală. Mai multe persoane au intervenit să-l ajute pe șofer

O mașină a rămas blocată pe linia de tramvai, din Capitală. Mai multe persoane au intervenit să-l ajute pe șofer

Traficul din Capitală creează adevărate probleme șoferilor. Unul dintre ei a rămas cu mașina blocată chiar pe linia de tramvai. Mai multe persoane au intervenit să-l ajute. O oră a durat îndepărtareaa autoturismului de pe șine, care a fost tractat chiar de către o garnitură.

O mașină a rămas blocată pe linia de tramvai, din Capitală. Mai multe persoane au intervenit să-l ajute pe șofer

Incidentul s-a produs, luni, pe linia tramvaiului 16. Potrivit martorilor oculari, șoferul mașinii blocate ar fi vrut să evite traficul și s-a orientat pe linia de tramvai. O garnitură a intervenit să-l ajute pe șofer, iar pasagerii tramvaiului au fost nevoiți să coboare și să se orienteze către alt mijloc de transport. O singură doamnă a preferat să rămână în tramvai, din cauză că avea cu sine mai multe bagaje.

Șoferul a explicat că fapta sa s-a produs ca urmare a indicațiilor Waze-ului. În funcție de ceea ce era precizat pe aplicație, șoferul a urmat se pare traseul și așa a ajuns imobolizat pe linia de tramvai. Timp de o oră, mai multe tramvaie nu au putut circula pe linia respectivă.

”Doamne ajută la mai multa gândire în asemenea situaţii. Probabil, ca să scape de traficul de pe Bulevardul Dimitrie Pompei a luat-o pe scurtătură. Pentru bunul mers în societate şi pe drumurile publice, e bine să difuzaţi aceste imagini.Oamenii mai reflecta la greşeli”, a explicat Mirela via Fii Observator.

Incident similar, în Pipera

Anul trecut, în luna ianuarie, a mai avut loc un astfel de incident. După ce un șofer a parcat foarte aproape de linia de tramvai, mai multe tramvaie care circulau în zona Pipera au fost blocate. De altfel, și atunci pasagerii au fost nevoiți să coboare și să se orienteze către alte mijloace de transport. Pentru fapta sa, șoferul autoturismului s-a ales cu dosar penal pentru blocarea drumului public.

tramvai blocat pipera 1

Autoritățile vă recomandă să circulați cu mai multă prudență, pentru a evita astfel de situații, care îngreunează și mai mult traficul din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: