Redactia.ro
Home » Știri » Program STB de Paște. Cum circulă autobuzele și tramvaiele între 1 și 3 mai 2021

Program STB de Paște. Cum circulă autobuzele și tramvaiele între 1 și 3 mai 2021

program special de Sărbătorile Pascale 2021

Program STB de Sărbătorile Pascale 2021. Iată cum vor circula tramvaiele și autobuzele în această perioadă!

Program STB de Sărbătorile Pascale 2021. Cum vor circula

La fel ca toate celelalte instituții, și Societatea de Transport București va avea un program special de Sărbătorile Pascale 2021. Deocamdată, compania nu a anunțat nimic cu privire la acest aspect și nu se știe cum vor circula exact tramvaiele, autobuzele și troleibuzele, dar având în vedere că în acest an circulația este permisă până la ora 5:00, atunci cu siguranță vor fi puse la dispoziție mijloace de transport pentru oamenii ce vor să meagră la slujbă.

Dacă ne uităm la programul de anul trecut, atunci remarcăm că STB a pus la dispoziția călătorilor mijloace de transport în comun, dar cu un program al unei zile de weekend, adică mai rare. Este vorba despre zilele de Vinerea Mare și a doua zi de Paște. Pentru datele de 30 aprilie, 1 mai sau 2 mai 2021 nu există deocamdată un comunicat.

Recomandări ale STB în pandemie

Totuși, STB ne asigură că face eforturi pentru siguranța călătorilor săi și a luat mai multe măsuri în acest sens:

În contextul noilor restricții impuse din cauza creșterii accelerate a numărului de cazuri COVID-19, Societatea de Transport București STB SA reamintește călătorilor faptul că toate vehiculele aflate în circulație sunt curățate, igienizate si dezinfectate zilnic, conform prevederilor legale.

Pentru a spori gradul de confort în mijloacele de transport în comun, și pentru a asigura un mediu sigur de deplasare, este important ca fiecare călător în parte să tină cont de recomandările privind conduita socială responsabilă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus:

Purtați masca de protecție pe toată durata călătoriei;

Păstrați o distanță semnificativă față de celelalte persoane aflate în mijlocul de transport în comun;

Nu stați față în față cu ceilalți călători;

Utilizați modalitățile alternative de achiziție și de plată a călătoriei: încărcarea online a cardului nominal, plata prin aplicația BPay plata prin SMS sau plata cu cardul bancar contactless direct la validator.

Așteptați următorul mijloc de transport, în cazul în care respectivul este aglomerat.

Respectarea acestor reguli minime de conduită socială dovedește un comportament și spirit civic responsabil, într-o perioadă în care grija pentru celălalt poate salva vieți.

Societatea de Transport București le mulţumeşte celor care au înţeles că de fiecare dintre noi depinde în ce condiţii călătorim.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini